LADEN

Typ om te zoeken

Alternatieven op Goldmoney (6)

Laatste Nieuws

Alternatieven op Goldmoney (6)

Het aantal bedrijven dat Goldmoney aan het kopiëren is, neemt snel toe. Ze worden ook zichtbaarder omdat ontegenzeggelijk steeds meer beleggers zich realiseren welke rol goud heeft.
Daarnaast zijn er misschine wel nog meer beleggers die totaal geen idee van de rol van goud heeft, maar puur goud kopen omdat het al ruim tien jaar in waarde aan het stijgen is.
Voor Nederlanders is marktleider Goldmoney niet meer bereikbaar, maar al die andere… minder solide maar daarom niet slechte… ondernemingen wel.
De AFM, die Goldmoney de toegang tot Nederlandse klanten ontzegt heeft, is er dus de oorzaak van de Nederlanders duurder uit zijn en iets meer risico lopen bij aanbieders die net even minder garanties bieden dan Goldmoney.

Je moet echter wat als je op dit moment goud (en zilver) wilt bezitten en het niet thuis of in eigen land opgeslagen wilt hebben.
www.bullioninternational.com/ is ook een aanbieder in deze markt. Minimum portefeuille is $20.000. maar in feite bent u verplicht per baar te kopen. Dat is dus heel wat minder handig als bij Goldmoney. De website is veel minder duidelijk dan die van Goldmoney.

Ze hebben wel één groot pluspunt, maar dat heeft niets met goud te maken. In hun adviesraad zit een man die ik heel hoog acht, namelijk Generaal Wesley K. Clark. Enkele andere namen in de adviesraad zijn Richard A. Gephardt, Arthus Levitt en John Hathaway. Misschien dat u ze ook kent.

Ik vind de site van deze aanbieder pertinent onvoldoende. Als de informatie er al staat is ze te moeilijk te vinden. Wilt u de details weten, zoekt u dan naar de FAQ. Daar treft u aan wat in feite al op de website had moeten staan. Hoeveel het bewaren kost zijn ze niet open over. Als u dat wilt weten moet u contact met ze opnemen.
Wat mij betreft zijn ze een slechte kopie van Goldmoney en als we een vrije keuze hadden, dan had deze aanbieder geen schijn van kans.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *