LADEN

Typ om te zoeken

Alternatieven op Goldmoney (4)

Laatste Nieuws

Alternatieven op Goldmoney (4)

Let bij goud en zilver transacties op de kosten bij kleine transacties. Bij Goldmoney ben je als klant altijd bij aankoop een percentage. Een percentage dat lager wordt bij grotere aankopen. De verkopen zijn echter nog altijd gratis.
GoldRepublic is iets duurder bij aankoop waarbij ook hier in nog extremere mate de kleine transacties het duurst zijn. Het vervelende bij Goldrepublic is, je betaalt bij verkoop weer dezelfde kosten. Wie dus voor onder de 1000 euro iets koopt, betaalt twee keer 5% aan kosten.
Wie echter voor meer dan 30.001 euro koopt, betaalt over heel dat bedrag slechts 2 x 1% aan kosten.

Vooral voor kleinere klanten is het dus zuur dat een aanbieder als Goldmoney nu door toedoen van de AFM niet meer bereikbaar is. De AFM wil consumenten beschermen, maar het middel is erger als de kwaal gebleken. De AFM is net de instantie die ervoor gezorgd heeft dat veel Nederlandse consumenten met een leuk, maar klein vermogen niet de beste deals konden maken.
Helaas valt dit nadeel niet bij de AFM te claimen. Nederlandse consumenten hadden gewoon eerder zo slim moeten zijn bij Goldmoney een rekening te openen. We hebben het vanuit Beursbox vroeg genoeg aangegeven. Belgische lezers openen best zo snel mogelijk een rekening bij Goldmoney, voor u hetzelfde overkomt als dat Nederlandse klanten al is overkomen!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *