LADEN

Typ om te zoeken

Komt Bitcoin ooit terug?

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Komt Bitcoin ooit terug?

crypto's, bitcoin

Om er een kort antwoord op te geven… Neen, ik denk van niet.
Wel verwacht ik nog wel een keer een opleving van de bitcoin koers. Het geloof in bitcoin als alternatieve munt is namelijk nog niet helemaal weg. Er staan echter duizenden investeerders in de munt klaar om hun definitieve winst… maar vaker nog -verlies- te nemen en ik verwacht dat die opleving gevolgd gaat worden met een massale uitverkoop en een koers die dan vervolgens rond de 2.000 euro uitkomt. Iedere opleving daarna komt minder hoog en levert nog weer meer uitverkoop op.
Het punt is, bitcoin is niet uniek.


Ja, er komen er 21 miljoen van… Het is als zeggen dat er maar 21 miljoen WC rolletjes gemaakt worden. Wat is het nut?
Er komen immers ook ethers, litecoins etc. etc. Die muntjes waren leuk, maar doordat bitcoin en de andere munt zelf veel waard werden, bleken ze ongeschikt als munt. Een euro die ineens door speculatie 20.000 euro waard wordt… Kunt u het zich indenken? Dat gebeurde met bitcoin. Zo’n situatie maakt een munt als munt onbruikbaar.
De munt zelf moet in feite een redelijk vaste waarde hebben. Ze mag wel iets in waarde veranderen, maar dat moet beperkt blijven.
Ik sprak iemand die iedere maand nog geld investeert in bitcoin. Hoe keek ik daar dan tegen aan?
Ik heb er vorig jaar een E-boek rapport over geschreven. In mijn ogen is dat de enige manier om nog te verdienen aan bitcoin, als je dan zelf ook maar je winst neemt bij een koersstijging van bitcoin.
Komt er dus een snelle stijging, pak je winst!
Ik weet, dan komt daarna ook uit wat ik voorspel… Maar in mijn ogen zou dat ook al zo zijn als ik dat niet zou schrijven.

Tags

1 Reactie

  1. marcel Demeulenaere 14 maart 2019

    ik heb er nooit in geloofd, heb vroeger gewaarschuwd voor fraude en het tulpen fenomeen

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *