LADEN

Typ om te zoeken

Kansen in de Engelse onroerend goed markt (Great Britain Properties)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Kansen in de Engelse onroerend goed markt (Great Britain Properties)

Is de Brexit een gevaar of een kans? Iedere belegger zal er het zijne of hare over denken. Feit is echter wel dat er een tekort aan huurwoningen in het Verenigd Koninkrijk is. Tegelijk zien we dat relatief veel mensen met goedkope koophuizen de laatste jaren in de problemen zijn geraakt. Hun woningen kennen achterstallig onderhoud en de bank zit deze eigenaren op de nek vanwege te late of niet gedane hypotheek betalingen.
Wij bieden die eigenaren een betere oplossing dan de executieveiling van de bank.
Daarom zijn we in staat om huizen met forse kortingen op te kopen. Kortingen die tussen de 30 en 50% van de marktwaarde liggen.
De eigenaren verkopen liever aan ons, dan via de gedwongen veiling van de bank. De reden is heel simpel. Bij de bankveiling krijgen ze nóg minder.
Wij willen als Great Britain Properties in 2017 maar liefst 50 woningen in Engeland en Wales gaan kopen, opknappen en vervolgens verkopen of verhuren.
We verwachten daarmee een bruto jaarrendement van 19% te kunnen realiseren.
De manier waarop we werken is door Kevin Green (de Secret Millionaire) al meer dan 1300 keer toegepast. Hij is er schatrijk mee geworden.
We werken dan ook met hem samen en kunnen daarom van zijn netwerk gebruik maken.
Om onze vliegende start mogelijk te maken willen we 2,5 miljoen euro bijeen krijgen. Met dat geld gaan we in 2017 de 50 huizen kopen en opknappen. We verwachten dat we gemiddeld binnen zes maanden het huis weer op de markt hebben.
Bent u geïnteresseerd in deze opzet en heeft u er geen bezwaar tegen dat u buiten AFM toezicht zult investeren, dan nodigen we u uit voor een informatie bijeenkomst.
Kijkt u hier voor meer informatie

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *