LADEN

Typ om te zoeken

Iedereen kan auto’s bouwen

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Iedereen kan auto’s bouwen

waterstof

Dat klinkt misschien wat vreemd, maar als je op dit moment serieus een mooie wagen weet te tekenen en te ontwikkelen tot testmodel, dan bestaat de kans dat je deze ook daadwerkelijk kan gaan maken.
De automobiel industrie ligt op apegapen en starters zijn talrijk, rijk en machtig.
Tesla is nu de autobouwer met de meeste beurswaarde terwijl haar productie in het totaal een fractie is van wat anderen in de markt zetten.
General Motors wordt door Wall Street onder druk gezet om de divisie met elektrische auto’s apart naar de beurs te brengen. In China zijn meerdere merken actief waarvan we in het westen nog weinig hoorden.
In kleine fabrieken worden overal in de wereld al waterstof motoren gebouwd die auto’s een actieradius geven van meer dan 1500 kilometer.
IEDEREEN met geld kan zo’n nieuwe auto ontwikkelen.
Kijk bijvoorbeeld eens naar de Hyperion XP-1. Een Supercar op waterstof met een actieradius van 1600 kilometer…
Denk u eens in wat dit voor elektrische auto’s gaat betekenen als deze fabrikant gaat overstappen van extreem dure auto’s waar er maar 300 van komen tot massa-productie waarop Tesla nu aan het overstappen is!
Het zou Tesla binnen enkele jaren verleden tijd maken, net zoals de oude autofabrikanten door Tesla bijna naar de geschiedenis boekjes verwezen zijn.
De technieken in de super auto gaan in de toekomst toegepast worden in gezinsauto’s die veel goedkoper geproduceerd kunnen worden. (En minder snel optrekken, want in twee tellen naar 100 kilometer per uur is echt te extreem.)
Waterstof kan nog veel verder ontwikkeld worden. We hebben nog niets gezien!
Waterstof is de toekomst.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *