LADEN

Typ om te zoeken

Het aandeel Neo Finance

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Het aandeel Neo Finance

Neo Finance

Is het beursgenoteerde aandeel Neo Finance net zo interessant als de service die ze leveren?
Gezien mijn enthousiasme over de service zou je misschien ook zo’n enthousiasme verwachten over het aandeel. Helaas, dat is niet zo.
De service is prachtig en heel interessant.
Het aandeel is een ander verhaal, want dit is een klein bedrijf en het aandeel staat op een vrij obscure beurs in Oost Europa.

Daar gaan niet veel beleggers heel erg gretig van worden…

De service is mooi, maar niet echt sexy voor beleggers. Er is geen sprake van een onbekend potentieel bij dit bedrijf. Hooguit kunnen ze een nieuwe markt openen, maar dan zullen de kosten voor de baten uit gaan.
Kortom, er zit in het aandeel weinig fantasie. Een aandeel koop je vooral voor de verwachtingen en de hoop. In dit geval is daar misschien wel te veel over bekend. Er is geen hoop op onbekende meevallers.
De beursnotering maakt dat de initiatiefnemers en geldschieters makkelijker liquide kunnen gaan. Daarbij geeft de beursnotering ons als gebruikers van de service een klein beetje extra zekerheid. Met de beursnotering kunnen ze ook makkelijker vreemd geld aantrekken. Dat is voor toekomstige groei interessant.

– Ik zie echter meer rendement komen vanuit de service dan vanuit het bezitten van de aandelen. –

Zeker niet in de huidige fase van het bedrijf. Ze zijn nog groeiende en maken vanuit de gedane investeringen en nog altijd groeiende omzetten nog te weinig omzet en winst. Dat gaat allemaal nog wel komen, maar ik zie niet in waarom je daar als aandeelhouder op zou willen wachten, terwijl je nu in die service die ze bieden nu al een makkelijke 13,5% kan halen.
Ga hier naar mijn site over Neo Finance

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *