LADEN

Typ om te zoeken

Hoe kan je dat goedvinden? (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Hoe kan je dat goedvinden? (Tom Lassing)

Trump verzint aantoonbaar meer dan 70% van de beweringen die hij doet. Dat houdt in dat het merendeel van wat hij stelt gewoon verzonnen is.
HOE kan je serieus voor een persoon zijn die zijn feiten bij elkaar verzint?
Hoe kan zo’n man op verzonnen feiten een goed beleid gaan voeren?
Zo gaat hij 50 miljard aan een muur uitgeven, terwijl aantoonbaar is dat die muur niets oplost. De meeste illegalen komen namelijk legaal het land in en blijven dan in de VS als hun visum verlopen is. Die mensen komen dus gewoon door de grensovergangen naar binnen. Dat wordt dus 50 miljard verspillen aan een muur die niets oplost.
Vanuit de Trump supporters is er nu steeds meer angst dat Trump in zijn periode afgezet gaat worden. Nu, ik mag het hopen. Iedereen mag fouten maken, maar het is wel de bedoeling dat je die fouten ook weer goedmaakt en daar waar je feiten fout hebt, maak dan duidelijk wat wel de waarheid is.
Trump doet dat niet, hij blijft bij zijn verzonnen feiten en zijn verkeerde oplossingen.
Zijn supporters vinden het prachtig.
Wat een super kerel! Verzint feiten en laat zich door niemand iets anders vertellen en maakt beleid op zijn verzonnen feiten. Super, laten we hem ook de codes van de atoomwapens geven. Briljant idee…
Ondertussen wil Trump, als het aan hem ligt, ook de persvrijheid inperken. De pers in de VS stelt al niets voor. Zelfs deze slecht werkende vrije pers is al te veel voor Trump. Kan je nagaan als de netwerken écht hun werk gaan doen! Dan pas gaat het een probleem voor Trump worden. Het feit dat hij CNN en enkele kranten weigert is in mijn ogen fantastisch. Hij heeft ze nu gegevens wat ze zelf niet durfden in te zetten. Dat is namelijk het boycotten van zijn persconferenties. Ze moeten wel kritisch over hem blijven schrijven, maar ze moeten niet langer de onzin van Trump een podium in hun netwerk geven.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *