LADEN

Typ om te zoeken

Goud transacties (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Goud transacties (Tom Lassing)

Enkele weken geleden nam ik windfall profit op een aantal goudmijn aandelen. De koersen stegen toen zo extreem snel na mijn aankoop dat ik vond dat ik niet anders kon doen dat de snelle winsten ook pakken. Met een 10% korting op de toenmalige verkoopprijs heb ik direct automatische kooporders op die aandelen ingelegd.
Gisteren is één van die aandelen automatisch aangekocht. Ik lag ziek te bed, (ben door mijn rug gegaan) maar mijn al ingelegde order werd netjes uitgevoerd.
Ik heb dus de aandelen weer in bezit, maar dan wel voor een bedrag dat 10% lager is als waar ik de aandelen voor had verkocht.
Dan is de volgende vraag, waarom is dat goudaandeel zo omlaag, terwijl de prijs van goud vanaf dat moment alleen maar gestegen is?
Vooralsnog ben ik het antwoord daarop schuldig. Ik kon vanochtend nog niets vinden. Misschien was het aandeel wel te snel gestegen. Dat was immers ook de reden dat ik mijn winst al zo snel nam.
Ik heb nog geen persberichten gevonden over dit bedrijf.
Als ik deze week weer in staat ben om lagere tijd te zitten, dan ga ik de nieuwe versie van het goudrapport afronden. Dit aandeel maakte geen deel uit van het vorige rapport en juist de huidige daling zou (als ik er achter ben wat de daling veroorzaakte) een interessante aanvulling op het eerdere rapport kunnen geven.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *