LADEN

Typ om te zoeken

Hoe gaan we de overheidsschulden aflossen?

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Hoe gaan we de overheidsschulden aflossen?

Gisteren naar aanleiding van dit artikel een goede vraag van een lezer. Hoe gaan we de sinterklaas uitgaven van de regeringen betalen? Hoe gaan we de enorme schulden waarin ze zich steken betalen?
Het gekke is namelijk dat “ons” geld niet van ons is. We hebben het zo laten regelen dat we ons geld lenen van de Rothschild familie en hun verwanten en bankier vrienden.
Die lenen ons wereldwijd geld uit dat ze uit lucht verzonnen hebben en daarover betalen we via de overheid rente. Gelukkig niet veel rente momenteel, maar als je een biljoen aan euro’s geleend hebt, dan tikt zelfs een half procentje rente nog flink aan.
Als we dit monetaire systeem in stand willen houden, dan zullen we alle leningen dus aan de Rothschild familie af moeten betalen.
Hoe?
Nu, dat kan met hogere belastingen, waarvan dan een groot deel naar de bankiers verdwijnt, maar het kan natuurlijk ook door ons gezamenlijke bezit aan hen over te dragen. Wat dacht u van de vliegrechten, bodemrechten, nationale parken, wegen… We noemen dat privatiseringen…
We verkopen het zogenaamd aan commerciële bedrijven en van wie zijn uiteindelijk die bedrijven? U raadt het al.
De wegen, parken, bepaalde staatsbedrijven, ‘ons’ bezit, maar hoe lang nog?
We kunnen, net als Irak, Libië of Syrië, wel besluiten om te stoppen met het geld van de Rothschild familie, maar u weet hoe het vervolgens met die landen is afgelopen. Het Amerikaanse leger kent drie opperbevelhebbers. De eerste en meest zichtbare en tevens minst machtige is de Amerikaanse president. Dan is er de premier van Israël en vervolgens is er de familie Rothschild. Die laatsten bepalen in feite ook het beleid in Israël EN ze zijn oppermachtig binnen de Amerikaanse politiek. Grofweg de helft van het kabinet van Trump is er neergezet door de Rothschilds. Die familie heeft ook veel macht binnen een bank als Goldman Sachs en die levert de kabinetsleden voor de Amerikaanse regering. Mnuchin is de belangrijkste op dit moment. Dat is een Goldman Sachs mannetje.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *