LADEN

Typ om te zoeken

Het verval van de Republikeinse partij

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Het verval van de Republikeinse partij

Matt Gaetz is een verdachte in een FBI onderzoek naar betaalde sex met minderjarigen, illegaal drugsgebruik en mensensmokkel van minderjarigen… Ondertussen is hij nog altijd lid van de commissie die toezicht houdt op onderzoeken van de FBI.

Ziet de Republikeinse partij hier het probleem niet?

Immers, hoe kan je toezicht houden op een onderzoek naar de eigen gedrag? Dat is toch fout op heel veel niveaus?

Toch gaat de Republikeinse partij niet te snel handelen. Hun partij staat bol van politici die te maken hebben met schandalen en waar een schandaal bij de Democraten al snel tot het vertrek van de politicus leidt, is dat bij de Republikeinen pertinent niet het geval. Nu echter de Democraat Cuomo niet is opgestapt na de eerste beschuldigingen, hoopt de Republikeinse partij dat dit ook wel bij Matt Gaetz zal overwaaien.

Daarom acteren ze niet te snel, want dat zou ook een precedent scheppen. Republikeinse politici zijn nu eenmaal, net als de VVD in Nederland, werkelijk ontstellend vaak betrokken bij schandalen. Als je dus snel gaat reageren door ze te laten terugtreden, dan ben je als partij snel je invloed in het land kwijt. Dat de Democraten normaal gesproken zo dom zijn moeten zij weten, maar Republikeinen houden zo lang mogelijk vast aan de macht en ze houden elkaar de hand boven het hoofd. Immers, ze zijn bijna allemaal wel ergens schuldig aan… Of ze vergeten het…

Daarbij is Gaetz een grote vriend van Trump… Je weet wel… die ook vriendjes was met serie verkrachter van minderjarige Epstein… en Republikeinen zijn nu bang dat Matt Gaetz afvallen de boosheid van Trump gaat oproepen en dat is ook waar ze bang voor zijn. Ze weten donders goed dat Trump wel een link met de kiezers heeft en al die beroepspolitici hebben dat niet. Ze hebben de populariteit van Trump nodig om relevant te blijven.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *