LADEN

Typ om te zoeken

Handelsoorlog om… (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Handelsoorlog om… (Tom Lassing)

Witte Huis woordvoerder Peter Navarro had eerder deze week een nieuwe reden van waarom de VS importheffingen moet opleggen aan China. De reden zou zijn dat China de geheimen van Amerika steelt. Zo lijkt de Chinese straaljager J-31 wel verdacht veel op de Amerikaanse F-35.
Nu is overduidelijk dat China via hacking overal op de wereld geheimen probeert te stelen. Rusland doet dat ook en in feite is dat in de ogen van ieder rechtschapen mens een misdaad.
De grootste hacker in de wereld is echter niet China en is niet Rusland, maar is de VS in samenwerking met Israël.
Het enige verschil is dat de Russen en Chinezen succesvoller zijn omdat de VS vooroploopt en de VS vooral probeert de achterstand bij de anderen te vergroten door te hacken en hun systemen dan te besmetten met virussen of software die van databases een soepje maakt.

hacking
De VS is niet het onschuldige lam dat geslacht wordt door brute hackers. Dat je dus een handelsoorlog start en dan halverwege ineens een nieuwe reden daarvoor opgeeft, maakt duidelijk dat je intenties niet zuiver zijn. Ze zoeken redenen om een dom besluit en slecht beleid recht te praten.
President Trump kent maar één manier van onderhandelen en dat is de bully spelen. Dat deed hij als verwend kind, dat deed hij als jonge vastgoedhandelaar en dat deed hij als volwassen ontwikkelaar. Als president gaat hij gewoon op dezelfde voet door. De VS is enorm machtig, maar niet immuun. Daar gaat de VS nu achterkomen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *