LADEN

Typ om te zoeken

Handelen met computerhulp (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Handelen met computerhulp (Tom Lassing)

Eén van de grootste problemen voor beleggers is het duidden van een goed koop en een goed verkoopmoment. Daarbij is er ook nog eens het feit dat in ieder etmaal de beurs langer dicht is dan open. De wereld staat niet stil als de beurs dicht is. Regelmatig is de koersbeweging (vaak tot schade van de belegger) buiten beursuren geweest en wordt de belegger bij opening van de beurs al geconfronteerd met het voldongen feit.
Aloïs Mattijsen was het een doorn in het oog. Hij wilde een systeem waarmee hij heel kort in de markt kon zitten (Maximaal 20 minuten) en dan toch net genoeg beweging kon meepakken dat het rendabel zou zijn.
Hij heeft jaren zitten rekenen hoe of dat kon gebeuren.
Het computerprogramma moest bepaalde patronen herkennen waarbij de kans groot was dat je nét die beweging kon meepakken.
Het moest dan ook een signaal geven als het zo ver was.
Immers is de hele dag aan de computer vast zitten ook niet de leukste belevenis.
Het is hem na jaren ploeteren gelukt. Zijn systeem doet het nu al een tijd.
Aloïs geeft aanstaande woensdag in Best een presentatie over dat systeem. U kan dan, puur ter informatie, eens zien hoe dat werkt.
Misschien wilt u voortaan ook wel zo werken.
Dat is ook mogelijk, want het systeem is eventueel ook te koop. Maar dat hoort u dan aanstaande woensdag wel van Aloïs. Het is echt de moeite waard om het eens even te zien.
Klik hier voor meer informatie

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *