LADEN

Typ om te zoeken

Heijmans theoretisch interessant

Beurs Aandelen Analyses Heijmans

Heijmans theoretisch interessant

Heijmans heeft recent een enorme koersdreun te verwerken gekregen toen bleek dat enkele slechte projecten ook echt pijn doen. Een conflict met de provincie Noord Holland is ook helemaal uit de hand gelopen.
Technisch gezien zien we in de laatste twee jaar twee keer een koersval. Na de eerste van die twee kon de koers nooit meer herstellen tot waar de val begon. Ik vrees dat die kans ook nu groot is. Een belangrijke weerstand is nu te vinden op allereerst 5,7. Dat is de eerste te nemen horde. De volgende horde is die rond de 7 euro.
Is dan Heijmans kansloos? Neen. Ik denk dat hier met opties theoretisch gezien best iets leuks opgezet kan worden. De dreun omlaag heeft de volatiliteit doen stijgen, dus een mooi moment om opties te schrijven. Daarbij kan je denken aan de 7 maar ook de 4. Als Heijmans daartussen blijft is er niets aan de hand.
Of de te schrijven opties genoeg opleveren is een andere zaak. Het nadeel van Heijmans is dat het niet een top aandeel met top omzetten is. Theoretisch is er dus zat mogelijk, maar in de praktijk is het wat anders.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *