LADEN

Typ om te zoeken

Grinta Invest fraude

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Grinta Invest fraude

Ik zag gisteren enkele adviseurs hun abonnement op de Beursbox nieuwsbrief opzeggen omdat ik nogal uithaalde naar aanbieders van de Grinta Invest fraude.
Ze zijn niet blij dat ik benadeelde klanten oproep om OOK de mensen die het Grinta verhaal bleven promoten bij de politie en AFM aan te geven als onderdeel van de fraude.
Toch sta ik daar volledig achter.
Je kan je als affiliate niet zo maar verbergen achter het feit dat ‘jij het ook niet wist’.
Als dat zo is, hoezo wist jij dat dan niet? Zeker degenen die zichzelf profileren als beleggingsexperts hadden beter moeten weten.
Grinta Invest maakte 4 jaar lang geen enkele dag verlies. Dat is een enorme rode vlag. Zo goed is alleen een partij die de markt naar zijn hand kan zetten. Waarom zou Grinta Invest zo’n partij zijn?
Maar buiten dat, als je, net al ik, enkele vragen had gesteld, dan was je… net als ik, direct weer uit het verhaal gegooid. Ze wilden immers geen vragen krijgen. Ze wilden niet dat je ging graven naar gegevens van de mensen ‘achter’ de opzet. Dat is een ENORME rode vlag.
De man die voor iedereen de man was die ze spraken was Michael Dreamer…
Over die man was niets te vinden. Het leek wel een valse naam… Zou het?
Hij liet wel iets los over zijn achtergrond… Hij zou Israëlisch staatsburger zijn en een oorlogstrauma hebben, maar had een bijzonder Engels accent. Ik ben benieuwd onder welke naam deze persoon bij een volgende fraude terug gaat komen.
Volgens Michael waren de echte eigenaren Italianen uit Zuid Italië. Dat ruikt dus naar maffia.
Hoe dan ook, kans om ooit nog iets van je geld terug te zien is vrijwel nihil.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *