LADEN

Typ om te zoeken

Gebruik deze dag goed!

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Gebruik deze dag goed!

sparen, leningen, rendement

Vandaag hebben veel mensen een dagje vrij. Een goed moment om even wat klusjes te doen en van het mooie weer te genieten.
Ik raad u aan beide te doen.
Hoe?
Neem vandaag ook even een uurtje de tijd om op deze site te kijken.
Lees u eens even in.
Bedenk eens wat u extra kan gaan doen, als uw inkomen straks niet alleen afhankelijk is van uw loon of uitkering.
Stel eens dat uw inkomen deels ook zou komen vanuit ontvangen rente. Een rente van gemiddeld misschien wel 13,5% over het vermogen dat u inzette.
Ik ontvang zelf nu zo’n 175 euro aan rente iedere maand. Ik gebruik dat inkomen nog altijd om er weer nieuwe leningen voor uit te zetten, maar ik zou het me ook kunnen laten uitkeren…
Ik heb nu zo’n 13.000 euro ingezet.
Wat zou u kunnen doen met 175 euro per maand extra? En waarom daar stoppen? Stelt u zich eens voor als u door blijft sparen… Het zou een heel fors bedrag kunnen worden!
Is het het niet waard om er voor te gaan ‘werken’? Het kost u eerst dat uurtje inlezen en daarna gericht sparen. Het is vooral een kwestie van volhouden en doorgaan. Ik ben er wel uit. Ik leg iedere euro die ik los heb momenteel in en probeer gemiddeld drie leningen van 25 euro per stuk per dag in te leggen.
Zelfs de Corona crisis heeft amper invloed gehad, al ben ik wel veiliger gaan werken door minder riskante leningen te kiezen en 10% van de leningen van een verzekering te voorzien.

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *