LADEN

Typ om te zoeken

Gamma bouwmarkt bakt ze bruin

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Gamma bouwmarkt bakt ze bruin

Gisteren in de Gamma folder een Medion 2 in 1 laptop en tablet. Van 499 naar 399 euro.
Even bij Medion zelf gekeken wat of je regulier voor 499 euro dan krijgt als 2 in 1 tablet.
Het wordt dan een met 4 GB intern RAM geheugen, 64 GB SSD en een 1000 GB HDD in het toetsenbord. Voor een tientje meer krijg je er een draadloze muis en een draagtas bij. De processor is dan een Intel® Pentium® Processor N3540.
Bij de Gamma, met de zogenaamde 100 euro korting is er slechts 2 GB RAM intern geheugen en de 1000 GB HDD is verdwenen en vervangen door een “extra” 64 GB micro SD kaartje. De processor bij de gamma is een Intel Celeron versie. Een wat minder sterke processor.
Bij Medion kan je ook voor 449 euro een 4 GB RAM versie krijgen en daarbij dan een 500 GB HDD. Voor een tientje meer heb je dan die draadloze muis en de tas er ook weer bij. Ook dan heb je de Celeron processor.
– Kortom, die Gamma ‘korting’ is geen korting. Je krijgt er gewoon een veel minder interessante 2 in 1 tablet voor geleverd. Die versie van de tablet is nooit 499 euro geweest. De 499 euro versie is altijd de veel interessantere Medion 2 in 1 geweest. Gamma kleedt hem uit en maakt hem goedkoper en doet nu net alsof er sprake van korting is. De klant wordt daarmee ook uitgekleed. Niet zo netjes van de Gamma.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *