LADEN

Typ om te zoeken

Financiële problemen Roger Stone

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Financiële problemen Roger Stone

Roger Stone kent u mogelijk als de man die de Joker speelt rondom de vorige president van de VS.

Hij was het die leugens bleef rondbrengen en die de zaak bedonderde. Hij werd veroordeeld voor zijn bedrog, maar kreeg gratie van de vorige president.

Die Roger Stone is nu in financiële problemen gekomen door oplopende juridische kosten EN… het feit dat de kanker behandeling van zijn vrouw niet gedekt wordt door hun medische verzekering.

Kijk, en dat is nu karma.

Hoe triest het vooral voor zijn vrouw is.

Roger Stone is namelijk vriendjes met de mensen die het Amerikaanse systeem van de medische verzekeringen graag nog verder om zeep hadden geholpen. Het liefst hadden de vriendjes van Roger Stone de medische verzekering van de bevolking nog heel veel verder uitgekleed. Het lukte niet om ObamaCare om zeep te helpen omdat de Democraten het tegenhielden EN ook rechters er niet mee akkoord gingen dat het systeem verder uitgekleed zou worden.

Roger Stone is nu zelf de Sjaak van dat vreselijke systeem dat al slecht was voor de Republikeinen het nog slechter wilden maken. Hij probeert nu NFT’s van de vorige president te verkopen. Dat is de laatste hype en een complete BS.

Met het kopen van een NFT krijg je het eigendomsrecht op een elektronische afbeelding. In feite gewoon een digitaal plaatje, ofwel wel digitale foto. Jij krijgt het eigendom, maar anderen mogen de afbeelding gewoon gebruiken. Het is complete bull shit om dat te willen bezitten. Het is complete bull shit om dat te verkopen. Complete waanzin.

Blijkbaar zien anderen dat ook in, want een foto van een bedankje van Trump aan Stone wordt maar niet voor de gevraagde 20.000 dollar verkocht.

Die Roger Stone is in alle opzichten een oplichter gebleken. Dit verhaal rondom de NFT verkoop is weer niets anders.

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *