LADEN

Typ om te zoeken

EuroPacific ‘s uitgangpunten (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

EuroPacific ‘s uitgangpunten (Tom Lassing)

De oprichter van EuroPacific ging het om enkele belangrijke zaken. Ten eerste wilde hij los van de FED komen, en daarmee ook los van het geldsysteem van de Amerikaanse overheid en de particuliere FED. Hij heeft daarom zijn onderneming buiten Amerika opgezet.
Amerikanen mogen er geen klant worden. Als je namelijk Amerikaanse klanten hebt, dan eist de Amerikaanse overheid dat je ook al je gegevens aan hen vertrekt.
Los van de FED komen, houdt ook in dat je je FED geld (dollars) kan inwisselen voor goud zodat je op dat moment niet meer gebonden aan de FED bent.
Dat was de oorspronkelijke aanbieding naar de klanten toe. Je kapitaal veilig in goud en dus los van je eigen centrale bank en voor de Amerikaanse ondernemer die Peter Schiff toch is, voor hem ook los van het juk van de Amerikaanse overheid.
In de loop van de laatste jaren is dat los staan van de VS helaas wel verminderd. Iedere financiële instelling moet ‘alles’ van haar klanten weten en vastleggen, want anders krijg je geen toegang tot het bankbetaalsysteem meer. Wil je goud kopen, dan zal je als onderneming ook bankrekeningen moeten hebben om dat goud te kunnen betalen.
Om geld van klanten te ontvangen zal je ook bankrekeningen moeten hebben.
Voor de klanten is er dus, ook voor deze niet aan Amerika gebonden onderneming, het nodige aan formulieren in te vullen.
Dit alles omdat de overheden in Europa en de VS een enorme database aan het opbouwen zijn van bedrijven en particulieren en alle transacties die daartussen plaatsvinden.
Waar u ook internationaal een rekening gaat openen, u ontkomt er niet meer aan.
Uiteindelijk is het niet zo moeilijk om in te vullen, maar het is soms wel lastig en vooral omdat bepaalde zaken letterlijk ieder jaar terug komen.
Dat is om gek van te worden.
Daar kunnen bedrijven als EuroPacific zelf niets aan doen. Ze hebben zich te voegen naar Internationale verdragen. De wens van overheden is dat ze hun onderdanen ontmoedigen geld buiten hun bereik te brengen. Dát is het beleid achter al die onzin. Ze noemen het anti-terroristische maatregelen, maar het is in feite puur ontmoedigingsbeleid.
Het is aan u of u zich laat ontmoedigen. Uw risico neemt toe als u uw kapitaal laat in het land waar u woont. Uw overheid heeft dan veel macht over u. Kijkt u hier naar hun laatste aanbiedingen

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *