LADEN

Typ om te zoeken

Eerste Update trendneutrale strategie (Jan Breestraat)

Beleggers Nieuws Beurs Aandelen Analyses Opties

Eerste Update trendneutrale strategie (Jan Breestraat)

De strategie ontwikkeld zich wat sneller dan gedacht en ik krijg mailtjes van mensen die hem hadden ingenomen en vragen of ze de huidige winst van € 950 en soms zelf nog wat hoger waar de strategie (buiten verwachting op is gekomen) nu wel of niet moeten nemen.

UPDATE 1 strategie TARBO vn2 (Slow) gestart 17 juni 2022/ momentopname op 21 juni 2022:

Doordat de implied vola (beweeglijkheid) van de AEX nogal snel daalde is de strategie versneld op winst gekomen.

De winst liep op tot ca 950 bruto en op sommige momenten zelfs nog wat hoger, waardoor heel terecht door de beleggers werd gevraagd wat te doen.

De voorbeeldpositie ga ik niet sluiten, maar degenen die dit soort strategieën voor het eerst doen geef ik in overweging om dit wel te doen en de winst dus daarmee van tafel te nemen.

Dat er kort na de start winsten ontstaan komt bij deze strategieën regelmatig voor, maar de snelheid waarmee dat nu is gebeurd is deze keer best wel uitzonderlijk.

Degenen die gaan sluiten (of inmiddels al gesloten hebben), hebben grote kans dat ze binnen niet al te lange tijd dezelfde positie weer op ongeveer dezelfde (oude) condities opnieuw kunnen innemen. Dit type strategie loopt normaliter tussen de 50 en 60 dagen en soms nog korter, dus er is nog tijd genoeg.

 • Winstontwikkeling:

Mochten er wijzigingen in huidige, nog lopende positie nodig zijn, dan volgt dat d.m.v. een volgende update.

MVG
Jan Breestraat

Tags

1 Reactie

 1. Wim Kooreman 24 juni 2022

  Geachte heer Jan Breestraat,

  Met wat vertraging heb ik op Beursbox.nl uw twee berichten gelezen over een 100% Trendneutrale Strategie en deze berichten hebben mijn belangstelling gewekt, zodoende wil ik graag meer informatie ontvangen. Regelmatig heb ik het nodige gelezen over enkele beleggingsmethoden, inclusief opties, maar gezien mijn beperkte kennis alsmede gebrek aan ervaring lijkt het mij niet verstandig om zelf te gaan experimenteren met beleggingen . Mede gezien mijn leeftijd zou ik dan ook het liefst een ervaren belegger willen volgen .
  Hopelijk kunt u iets voor mij betekenen. Graag ont vang ik meer informatie .

  Met vriendelijke groet.

  Wim Kooreman.

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *