LADEN

Typ om te zoeken

Een opmerkelijk bedrijf (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Een opmerkelijk bedrijf (Tom Lassing)

Voor ik er over ga schrijven moet ik zeggen dat ik privé een positie heb van maar liefst 12 aandelen met een gezamenlijke waarde van 6 Canadese dollars. Ik ga hier dus enorm profiteren als dit bedrijf ooit de jackpot wint.
Ik wil het hebben over Barksdale Capital Corp omdat het zo’n opmerkelijk bedrijf is en dat bedoel ik maar niet zonder meer positief.
Het bedrijf was eerst bekend onder de naam Iciena Ventures en deed indertijd aan diamanten exploratie in Brazilië. Zo’n twintig jaar geleden heb ik eens in Amsterdam een lunch bijeenkomst bijgewoond van dit bedrijf. Dat was een dure lunch zullen we maar zeggen.
Waar het uiteindelijk op neerkwam… Je koopt als bedrijf wat gronden in Brazilië en je kondigt aan dat je grote hoop hebt dat er diamanten in de grond zitten. Wie doet er mee? Ze hebben die opzet lang volgehouden.
De ‘kansrijke portefeuille’ van toplocaties in Brazilië is uiteindelijk afgestoten. Er is nooit ook maar één diamant gevonden.
De ondernemer achter de onderneming besloot wat anders te gaan doen en daar hoorde ook een andere naam bij. Barksdale Capital Corp. werd het.
Een website heeft het bedrijf niet en nu we het er over hebben, een bedrijfsmodel ook nog altijd niet.
Toch weet deze slimme ondernemer keer op keer anderen zo gek te krijgen dat ze aandelen kopen. Zo verkocht hij in september 2016 4 miljoen aandelen tegen een koers van 0,20 en januari 2017 verkocht hij 3 miljoen aandelen tegen een koers van 0,40. De eerdere aandelenkoper kan er dus met een 100% winst uit!
Dat alles op geen enkele activiteit, want het bedrijf doet niets!
Juni 2017 is er nog weer een aandeelhouder gevonden die voor een koers van 0,425 200.000 aandelen afgenomen heeft.
Je moet toch toegeven dat die ondernemer achter dit bedrijf op een prachtige manier gebakken lucht weet te verkopen!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *