LADEN

Typ om te zoeken

Detroit rechtszaken

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Detroit rechtszaken

Eén van mijn huurders betaalt de huur nog altijd niet. Dus aangeklaagd.
Is bij de rechter geweest. Helaas neemt de rechter nooit in één keer beslissing. Gelukkig nu wel een keer snel de tweede sessie. Al op 6 februari (Vandaag) staat mijn advocaat weer bij de rechter.
De huurder moet dan een voorstel voorleggen van hoe de achterstand wordt ingelopen.
Is dat voorstel er niet, of is het ook in de ogen van de rechter ontoereikend, dan moet de huurder vertrekken.
De meeste rechters zijn enorm op de hand van de huurders. Het is ook niet even wat, uit je huis gezet worden. Daar moet ook niet lichtzinnig over beslist worden.
Aan de andere kant moet ik als huiseigenaar de rente op leningen, belastingen en onderhoud ook betalen en de huurder heeft nu eenmaal een contract getekend.
In dit geval hebben we een rechter die heel snel wil werken.

Bij een ander huis gaat de huurder er nu (als het goed is) op 19 februari uit. Meer dan een jaar is er niets aan huur betaald. De rechter heeft drie keer het voordeel van de twijfel aan de huurster gegeven en iedere keer veel beloftes maar geen enkele dollar. Mij rest nu niets anders dan een advocaten firma achter haar aansturen om dan via claims het geld in de loop van de komende jaren terug te krijgen.
Het gaat om 15.000 dollar. Dat is genoeg geld om toch maar even werk van te maken. De advocatenfirma vraagt overigens 33% van de teruggewonnen gelden.
https://www.detroitvastgoed.nl

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *