LADEN

Typ om te zoeken

December valt alsnog mee

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

December valt alsnog mee

De maand december is in de VS een ramp om afhankelijk te zijn van huurinkomsten. Huurders geven liever cadeaus weg dan dat ze de december huur betalen.
Toch heb ik nu ‘al’ van 16 huizen de huur binnen. Ik heb dertig huizen…
Ondanks dit vrij dramatische getal ben ik er heel blij mee. Zo mooi is het in jaren niet geweest.
Mijn manager zit er nu bovenop, want te veel huurders hebben al een achterstand en we willen die achterstanden niet te groot hebben.
Op dit moment heb ik 41.000 dollar van huurder tegoed. Dat is alleen over 2023.
Dan heb ik al meer dan 10.000 dollar afgeschreven. Dus ook dit jaar meer dan 50.000 dollar aan huur misgelopen.
Het afgeschreven geld is als claim naar een gespecialiseerde advocaten firma gegaan. Voor 35% van de inkomsten jagen die de openstaande vorderingen na.
Dat houden ze heel veel jaren vol.
Zou dus de persoon in kwestie ‘ergens’ in beeld komen. Bijvoorbeeld bij het kopen van een auto of huis. Of bij het in dienst treden bij een grote werkgever, dan komt de firma in actie en legt een actieve claim neer. Het is dan eerst de schuld betalen, en dan pas iets kopen. Bij werken bij een grote werkgever of bij de overheid wordt er zo mogelijk beslag op een deel van het inkomen gelegd.
Ik heb nu meerdere claims lopen, maar het leverde tot op heden me nog geen enkele dollar op. Ondertussen praten we al wel over vele tienduizenden dollars die al nagejaagd worden.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *