LADEN

Typ om te zoeken

De volgende Ponzi oplichting

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

De volgende Ponzi oplichting

Ik kreeg deze mail binnen…

Op 26-10-2021 om 20:20 schreef R L:
Beste Tom,
Allereerst bedankt voor jouw video over Ponzi fraude. (1% rendement per dag – YouTube)
Mag ik jou vragen wat je vind van CashFX?
Ik doe dat inmiddels een paar maanden en ken binnen vrienden- en collegakring mensen die dat tussen de 6 en 24 maanden doen. Mensen die ik vertrouw op hun eerlijkheid tegenover mij en iedereen beaamt dat ze dagelijks gemiddeld 1% rendement hebben.
De fee dat je betaald bij het kopen van een pakket gaat voor de helft naar diegene die jou aanbracht (vaak sponsor genoemd) en wordt verder verdeeld in kleine stukjes aan diegenen die daar bovenstaan. Vermoedelijk krijgt CashFX daar weer een heel klein deeltje van. Dit is uiteraard heel anders dan de fees die je betaald aan oplpichters die via Ponzi of piramide systemen werken. Die fees gaan immers meestal voornamelijk naar het “bedrijf” zelf.
De eigenaren van CashFX zijn zichtbaar, hoeveel geld ze er zelf erin hebben.. die vraag heb ik nog niet aan hun gesteld. Maar jouw redenering, dat als men 1% kan maken, ze toch niet jouw geld nodig hebben.. ja die volg ik zeker.

Ondanks dat ik zelf een paar duizend euro ingelegd heb, blijf ik toch wat sceptisch.. Immers als iets te mooi is om waar te zijn. Van die paar 1000 euro wordt 70% belegd, waarvan ik gemiddeld 1% per dag heb en waardoor ik inmiddels in ruim 2 maanden al 1/3de van mn inleg in mijn account heb (al deels uitbetaald, maar dat gaat wel langzaam daar. Wat wel vraagtekens geeft)

Ik weet dus niet of je het kent, of wat je ervan vind, maar ik kan je anders wel uitnodigen voor een informatieve webinar. Idee?

Graag tot horens!
Met vriendelijk groet, Cordiali saluti, Best regards,
R. L.

Mijn antwoord:

Ron,

Als het 1% per dag rendement is, dan hoef ik niet verder te lezen.
Dan is het een Ponzi fraude.

Maakt niet uit wie er aan mee doen. Het is een fraude die ooit zal uitkomen. De vraag is vervolgens hoeveel je sponsoren gedaan hebben om anderen er in te laten trappen. Die slachtoffers kunnen de sponsoren dan ook aanklagen.

Hebzucht maakt heel intelligente mensen heel erg dom.

Blijf er ver van!

Het vervelende voor jou is nu dat ALS je het wel inzet EN een klant die jij aanbracht komt er achter dat ik je al waarschuwde, dat jij helemaal het haasje bent… Sorry daarvoor, maar je moet geen anderen gaan oplichten en dat is wat dit is.

Je kan beter legale wegen zoeken om geld te verdienen. Uiteindelijk kom je daar verder mee.

Vriendelijke groeten,
Tom

Geloof mij niet op mijn visie en inzicht. Kijk hier naar een voormalige klant: https://cashfx.lol/

Helaas kreeg ik daarna een reactie in de trant van… ik heb toch gelijk, ik ga er wel lekker mee door… Het was dus niet echt een vraag, hij was mogelijk van mening dat hij me wel kon overtuigen van de oprechtheid van deze aanbieding. Nu, dat is niet gelukt. Dit is een fraude en dat is helemaal zeker.

Tags

1 Reactie

  1. Corné 28 oktober 2021

    Het is bijna niet te geloven dat dit waar is en dat er zoveel mensen intrappen.
    Een goede reactie overigens!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *