LADEN

Typ om te zoeken

De grote reset

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De grote reset

De vraag is of de grote monetaire reset al nakende is. Het probleem is echter, zelfs al zou dat zo zijn, dan nog zouden we dat niet weten.
Er zijn twee manieren waarop zo’n reset komt, namelijk spontaan of volgens planning.

Als de reset spontaan komt, dan krijgen we zo veel waarschuwingen en zo lang waarschuwingen, dat we ze niet langer herkennen als waarschuwingen. In feite is dat de situatie waar we nu in zitten. In 2008 hebben we een enorme waarschuwing gehad en in 2020 wederom. Daartussen waren er heel veel waarschuwingen, want keer op keer moest er geld gecreëerd worden. Er gebeurde echter niets richting een daadwerkelijke reset en dus willen we niet geloven dat het op welk toekomstig moment dan ook dan anders is. Immers waren er al waarschuwingen en nooit kwam het uit… Tot het moment dat die reset er wel komt en dan is het te laat voor je het je beseft.

Of… De reset is al gepland. In dat geval zullen er een heleboel zaken al gereed moeten zijn. Men moet zoiets plannen en oefenen, zonder dat het volk duidelijk is dat het oefeningen voor de reset zijn.
Bijvoorbeeld door extreem te reageren op een virus.
Je maakt de bevolking bang en je ontneemt ze hun rechten stuk voor stuk. Politie ondertussen weet ook niets, maar kan nu wel oefenen met het onder de duim houden van onwillig volk. In feite wordt de maatschappij klaargestoomd voor de reset, maar niemand die het door heeft. Dit lijkt wel heel erg op de huidige situatie.

De vraag is nu, welk scenario is het meest waarschijnlijke?
Beide hebben namelijk wel een punt.

Ik persoonlijk geloof echter niet zo in de planning. Ik denk niet dat onze politici in staat zijn om zo ver in de toekomst te kunnen kijken. Ik geloof best wel dat ze het niet erg vinden dat de politie enorm getraind is in het klein houden van de bevolking, maar ik geloof er niet in dat politici in staat zijn om een nieuwe monetaire maatschappij te plannen. Ze begrijpen de huidige realiteit al amper. Politici zijn niet degenen met de echte macht.
Bankiers in de vorm van de CEO’s en directies van de consumentenbanken doen dat veelal ook niet, want de huidige opzet is veel te winstgevend voor ze.
Dan zijn er nog de extreem grote ondernemers en de mensen met de echte macht achter de politici, de elite die je bij Bilderberg tegenkomt… Die plannen al veel meer, maar ze hebben vaak geen directe macht.

Neen,

Ik geloof veel meer in de onkunde van onze politieke leiders. Ik denk dat je daar echt op kunt bouwen.
Die grote reset gaat er wel komen, omdat de maatschappij ineens geconfronteerd gaat worden met onoplosbare problemen.
Het loopt uit de hand en dan moeten we wel. Uiteraard moet daar ‘iets’ de schuld van krijgen. Corona ZOU dat kunnen zijn, maar ik weet niet of het NU al zo laat is. Het kan ook de opvolger van Corona kunnen worden. Bijvoorbeeld een enorme economische crash die alles tot staan brengt.
Dan blijkt dat er bij de huidige politici niet veel qua visie vastligt en DAN komt Bilderberg ineens in actie. Dat zijn namelijk de enigen met een beetje macht en een vastgelegde lange termijn visie. Die zetten op dat moment overal hun marionetten neer en zetten daarmee de nieuw te vormen maatschappij naar hun specifieke wensen.
Dat is goed voor de elite en DAN komt de ingewerkte politiemacht en al onderdrukte bevolking enorm van pas.

Ik denk dat de huidige politici zo slecht voorbereid op hun functie zijn dat ze veel te veel hun oren laten hangen naar virusexperts die maar één stand kennen, namelijk totale controle op het lab.
De wereld is nu het lab en daar moet dus totale controle op uitgeoefend worden. Dat is het advies van de ‘deskundigen’ en onze waardeloze politici gaan daar keer op keer simpelweg in mee. Ze hebben geen kennis en geen lef om een eigen visie te hebben. Rutte is er zelfs trots op te zeggen dat hij geen visie heeft!

We gaan er dus ooit ‘spontaan’ in rollen. Dat is mijn idee over hoe we naar de grote reset bewegen.

Als het dan eenmaal zo ver is, dan zal blijken hoeveel er door de Bildenbergers al is voorbereid… Pas dan zal blijken hoeveel visie die al hadden en hoe veel er achter de schermen al gedaan werd.
Is er bijvoorbeeld al een crypto die gaat worden uitgegeven door de BIS? Het zou mij niet verbazen. De BIS is ook zo’n organisatie diep achter de schermen en volledig gericht op eigen macht en welvaart.

Tags

1 Reactie

  1. Léon Vrins 21 januari 2021

    Mijn glazen bol is al net zo ondoorzichtig als mijn koffiedik, m.a.w. ik kan geen zinnig woord zeggen over de reset die ons te wachten zou staan, zelfs niet of die er wel zal komen. Wel zag ik vandaag een buitengewoon interessant filmpje van Elliott Wave International over de super-cycle top van de beurzen in Amerika die dit jaar gezet zal worden. Zowel de tijdspannes als de niveaux beantwoorden geheel aan de fibonaccigetallen. Het betreft een visie op een periode van 233 jaar.

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *