LADEN

Typ om te zoeken

De eerste twee deelnemers zijn definitief binnen (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

De eerste twee deelnemers zijn definitief binnen (Tom Lassing)

Ik heb u al verteld over mijn onroerend goed project in Detroit.
Wat ik wil gaan doen, is huurhuizen kopen in die stad. Ik zie daar namelijk een kans die hier in Nederland niet meer aanwezig is. Die kans is om verhuurd onroerend goed tegen een interessante prijs te kunnen kopen.
Ik weet wat de huizen opleveren, want ze zijn al verhuurd. Ik zet dus mijn bieding op de koopprijs zo in, dat het door mij gewenste rendement gehaald kan worden.
Is dat koosjer?
Is dat niet die arme mensjes uitbuiten?
– Ik denk van niet. Ik dwing de huidige eigenaar niet die huizen te koop te zetten. Wat de reden ook is, die huizen komen op de markt. De huurder heeft blijkbaar geen interesse in aankoop en nu zijn de huizen dus in de open markt gekomen.
Wat ik wil, is dat de huidige huurder vooral in het huis blijft wonen. De huur wordt niet anders en de huurvoorwaarden veranderen voor de huidige huurder niet. Het enige verschil is dat ik de nieuwe eigenaar van het huis ga worden.
Ik wil dat echter doen met 80% vreemd vermogen dat ik graag bij andere beleggers ophaal. Ik kan ook gaan lenen bij de bank, maar dan wordt de bank er beter van. Ik ben ooit gaan schrijven over beleggen omdat ik boos was op de banken.
Hier is uw kans om 7% rente op uw geld te krijgen.


Mijn alternatief is dus geld lenen bij de bank. Waarschijnlijk ben ik dan goedkoper uit, maar de sores alleen al met die bankiers…
Ik hoop daarom dat na deze eerste twee deelnemers het hek van de dam is.
Uiteindelijk is mijn doel om zo’n 50 huizen in Detroit te gaan bezitten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *