LADEN

Typ om te zoeken

Datum Detroit project presentatie

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Datum Detroit project presentatie

Ik ga op 1 juni 2023 om 19:30 uur in Best een presentatie geven over mijn Vastgoed project in Detroit.
Uiteraard ga ik het hebben over Detroit en waarom ik er in 2018 een kans zag. De stijging van de huizenprijzen en de hogere huurprijzen heeft me gelijk gegeven.
Toch waren er de afgelopen jaren enkele enorme tegenvallers. De Corona crisis kwam hard aan. Mede omdat er gedurende die tijd geen huurders uitgezet mochten worden. Helaas waren er veel huurders die dachten dat ze dus gratis konden gaan wonen.
Uitzetten ging niet, dus inderdaad woonden ze gratis, tot ik ze na de crisis alsnog kon uitzetten. Het heeft veel geld gekost. Toch heeft deze enorme tegenvaller het project niet in gevaar gebracht. Er is nooit een moment geweest dat er geen geld meer was.
Ondertussen stegen de huizenprijzen en de huren enorm en de laatste maanden zagen we ook weer even wat dalingen.
De huizen zijn op dit moment 2,2 miljoen dollar waard. Er zit één miljoen euro aan leningen onder.
Ik laat op 1 juni zien waar ik sta, en waar ik met het project heen wil.
De presentatie is gratis bij te wonen, maar… Ik heb maar 20 plekken. Als het vol is, en meer aanmeldingen binnenkomen, dan komen er meer presentaties. Mail me op tom@lassing.nl.
Jezelf voor de bijeenkomst opgeven en niet op komen dagen is een doodzonde. Normaal vraag ik een klein bedrag om aanwezig te mogen zijn, maar deze keer wil ik dat eens loslaten. Heb ik dan toch weer no shows, dan ga ik weer terug naar een klein bedrag vragen. Dat werkt namelijk wel.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *