LADEN

Typ om te zoeken

DARPA is veel verder dan we denken

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

DARPA is veel verder dan we denken

Als u DARPA niet kent, dan zegt dat iets over u.
Het zegt over u dat u een brave burger bent die netjes het nieuws volgt en niet te ver zoekt. Als u dat zo wilt houden, lees dan niet verder.
Kent u DARPA wel, dan heeft u zich al eens verdiept in een ontwikkeling die de krant nog niet gehaald heeft.
DARPA is waar de Amerikaanse regering haar onmetelijke zwarte geld stroom naar toe stuurt. Onder president Eisenhower is het gecreëerd met als doel de VS verder technologisch te ontwikkelen dan alle andere landen tezamen.

DARPA Vector Logo.eps
Amerika mocht nooit meer door een ander land verrast worden met een technologie die de VS onbekend was. DARPA kreeg onbeperkte budgetten om dat voor elkaar te krijgen en te houden.
Darpa is daarmee niet alleen maar slecht. In feite danken we het Internet aan DARPA. Wat er dus uitkomt is uiteindelijk niet altijd slecht voor de mensheid, maar veel van wat er uitkomt is in feite wel een wapen tegen mensen en landen.
DARPA is in de laatste zestig jaar ook onmetelijk machtig geworden en is een land binnen een land of beter gezegd, een regering binnen de regering geworden.
DARPA bepaalt het beleid, Washington heeft maar te volgen.
DARPA is ondertussen heel ver met de ontwikkeling van wapens en technologieën die de komende tientallen jaren op straat te zien gaan zijn. Het is dan ook DARPA dat in feite de doodsteek aan de olie-industrie heeft gegeven. DARPA heeft een paar maanden geleden laten doorschemeren dat de opvolger van fossiele energie aan de poort staat. Dát heb ik in feite beschreven in mijn duurzame energie rapport.
De boodschap is begrepen door de CEO’s van de olie-industrie. Ze hebben het begrepen en zijn nu in sneltreinvaart hun posities aan het bijstellen. Ze moeten wel, want met de huidige prijzen voor olie en gas is het snel over voor veel bedrijven. Ze moeten zich nu aanpassen, of dinosaurus worden.
Het rapport kunt u hier bestellen

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *