LADEN

Typ om te zoeken

Trump gaat impeached worden

Bedrog en fraude

Trump gaat impeached worden

Het wil echter niet zeggen dat hij ook echt afgezet gaat worden. Immers, daar moet de Senaat zich na de impeachment door het Congres over uitspreken. Wat het Congres gaat besluiten, lijkt echter al wel vast te staan.
Het punt is, Trump is schuldig, daar is ondertussen geen twijfel meer over mogelijk. Wie hem heeft aangegeven en wat die persoon stemt doet er niet toe. Trump is schuldig en veel mensen rondom Trump hebben hun handen ook vuil gemaakt.
De Republikeinen kunnen huilen wat ze willen en wijzen naar alles waar Trump graag wil dat ze naar wijzen, maar het feit blijft staan, Trump is vreselijk schuldig en een impeachment is dus volkomen terecht.

Trump heeft Oekraïne en China gevraagd naar schadelijke gegevens over zijn belangrijkste tegenstander. Hij heeft het staatsapparaat en zijn functie er voor gebruikt en dat is één van de meest ernstige overtredingen die een Amerikaanse president persoonlijk kan maken.
Het is extreem illegaal en dat is niet voor niets zo.
Het is echt ongelofelijk dat ONDANKS die vaststaande schuld 60% van de Republikeinse kiezers het niet erg vinden. Ze vonden eind jaren tachtig dat Clinton moest hangen voor de sigaar die hij in het verkeerde gat had gestoken, maar nu vinden ze verkiezingsfraude en landverraad geen probleem. Ze negeren de feiten volkomen en ontkennen zelfs dat wat Trump zelf al heeft toegegeven en op TV liet zien.
We zien nu dat een meerderheid van de rechtse Amerikanen geen probleem hebben met de ergste misdaden die de grondleggers van hun staat al beschreven hebben. Ze zouden graag hun grondwet buiten werking stellen om Trump aan te kunnen houden. Ik snap werkelijk niet waarom je een criminele president aan de macht zou willen houden.
Ze hebben Trump gekozen omdat hij het moeras wel even zou droogleggen. Hij blijkt echter een enorme crimineel te zijn die vanaf dag één de wetten van het land met voeten treedt en nu is dat wel OK?
Aan welke kant van de geschiedenis wil je uiteindelijk staan?
Waarom klaag je over vermeende criminele activiteiten van Democraten terwijl je de bewezen criminele activiteiten van je eigen president geen enkel probleem vindt?
Hoe verknipt ben je dan?

Tags

9 Reacties

 1. Erwin 8 oktober 2019

  “Ik snap werkelijk niet waarom je een criminele president aan de macht zou willen houden.” Echt niet? Antwoord is dat het al decennia een criminele staat is!

  Beantwoorden
  1. jean 8 oktober 2019

   Het toont ook dat rechts geen problemen met criminaliteit heeft, zolang het in hun voor deel is.
   Fake links is ook rechts!

 2. lemony snicket 8 oktober 2019

  Wat een onzinverhaal. Er is nog helemaal niks bewezen. Wat een tendentieuze reactie. Van iemand die alles uitzoekt had ik anders verwacht.

  Beantwoorden
 3. J Koelewijn 8 oktober 2019

  Beste Tom
  Ik weet niet wat jouw en je geestverwanten bezielt, de democraten hebben vanaf het begin geroepen dat ze de gekozen president van Amerika willen afzetten, daarentegen heeft Trump tijdens zijn campagne al geroepen dat hij de “swamp” gaat droogleggen. Met alle bullshit die de democraten tegen trump hebben ingezet is tot nu toe niet het bewijs geleverd dat trump de verkiezingen heeft gemanipuleerd. Daar tegenover staat inmiddels wel vast dat het tegenovergestelde (De Democraten dus) eerder waar blijkt te zijn. De beloften die Trump tijdens zijn campagne aan het Amerikaanse volk beloofd heeft probeert hij met alle macht en ongeloooflijke tegenwerking (van Democraten??) uit te voeren. De enige manier van Joe Biden om zijn corrupte praktijken te verdoezelen ten aanzien van het onderzoek naar zijn zoon en de verkiezingen in 2016 en zijn invloed op het ontslag van de officier van justitie in Oekraïne was zich kandidaat stellen voor het presidentschap en zo onderzoek vanuit de regering trump te vermijden. Heel slim om zijn persoonlijk advocaat dit onderzoek naar biden te laten uitvoeren en die heeft nu de feiten van manipulatie van de verkiezingen in 2016 vanuit democratische hoek boven water met de getuigen die Biden van bewezen corruptie zullen beschuldigen. Bidens zoon stak ook zonder enige inhoudelijke kennis een prachtig salaris op als lid van de raad van commissarissen van een corrupt olie concern in Oekraïne. Juist die maatschappij waar onderzoek naar werd gedaan door ontslagen officier van justitie.
  Zal ik verder zwijgen over Obama, Clintons Busches en the Deep State en hun corrupte praktijken!! De Democraten in Amerikaanse Politiek zijn de verpersoonlijking van het woord corrupt. Ik heb begrip voor het feit dat het moeilijk is als je uitgebrachte stem niet het beoogde resultaat geeft met verkiezingen maar dat is nu eenmaal hoe democratie werkt. Om op een dergelijke manier een gekozen president uit het zadel te lichten is ondemocratisch! en buiten proportie. Gelukkig ziet de meerderheid van het Amerikaanse volk dit ook zo en Trump word niet afgezet maar ook in 2020 de gekozen president van Amerika ondanks alle vooroordelen van links en linkse media. Het volk is klaat met links, linkse media en globalistisch agenda.

  Beantwoorden
 4. Dirk Kessels 8 oktober 2019

  Nu als ik effe in de geschiedenis kijk had Hillary (een democrate) toch haar eigen server gebruikt om E mails die classified zijn te ontvangen en te zenden. De democratische voorrondes zijn door haar gekaapt terwijl Bernie meer populair was. De DNC server is intern gehackt niet door de russen. De Rusian colusion is een aanfluiting die niet waar blijkt te zijn. De Clintons hebben USA uranium deals gemaakt met de russen die the USA wel schaden. Bidden heeft geld weerhouden aan Oekrainie om het onderzoek naar zijn zoon te stoppen en was er nog fier over. Trump wil dit onderzoeken. En nu zegt u dat Trump fout zit? Die man is zowiezo niet kosher maar beter dan de democraten. Bij de democraten was denk ik 1 persoon waard om president te worden Tulsi Gabbard maar die is ook al buiten spel gezet. Jouw gedachtengang doet me denken aan het bos niet meer zien door de bomen. Maar ik kan me vergissen. Bewijs mijn ongelijk, toon me met bewijzen dat ik het bos niet meer zie door de bomen. Dit alles met veel respect voor je website die ik super vind.

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 9 oktober 2019

   Hoi Dirk,
   Nu is het mijn taak niet om jou helemaal voor te lichten over wat er wel en niet gebeurd is.
   Even terug… Laat even je vooroordelen over de Democraten los, want dat is hier niet terzake doende. Het gaat er om, is de president legaal bezig.
   Het antwoord is neen.
   Zijn team was dat niet en is deels al in de gevangenis verdwenen. Het Mueller rapport geeft 10 verschillende punten aan die potentieel kunnen dienen voor een impeachment procedure.
   Dat zegt niet dat de president schuldig is, het zegt dat het onderzocht moet worden in de procedure.
   Maar dan volgt een feit dat binnen de VS heel gevoelig ligt, gezien de manier waarop de VS ontstaan is.
   Het land ontstond vanuit een revolutie waarbij men de buitenlandse (Engelse) invloed niet meer wenste.
   Er werd daarom een grondwet opgesteld waarin heel duidelijk werd omschreven dat een president zelf bijna onschendbaar is, behalve als hij bepaalde zaken deed. Bijvoorbeeld het ambt misbruiken voor eigen gewin EN nog belangrijker, hulp vragen aan buitenlandse mogendheden om persoonlijk er beter van te worden.
   Beide zaken zijn hier van toepassing en kunnen tot een impeachment leiden.
   De congresleden en daarna de senatoren zijn dan aan zet.
   Al dat geneuzel er omheen is BS.
   De vraag is, is Trump op die belangrijke punten de fout ingegaan en het antwoord daarop lijkt JA te zijn, dus ga die impeachement procedure in en bewijs het.
   Er is overigens nog een derde reden om de procedure in te gaan… Dat is als de president er niet aan mee wil werken…

   Het lijkt me duidelijk genoeg. De rest zijn BS excuses om de fouten van Trump minder erg te laten lijken. Het gaat niet om Clinton, het gaat niet om Biden, het gaat niet om de Russen. Het gaat om de fouten van de president zelf en zijn team.
   Bij Nixon werden er 45 medewerkers (zwaar) gestraft, terwijl hij zelf met een pardon wegkwam. Ik ben benieuwd waar de teller nu op uit gaat komen.

 5. Eppo 9 oktober 2019

  Nou Trump is niet schuldig maar Joe Biden die via zijn zoon zijn zakken zit te vullen net als Hillary Clinton en haar Fonds met Miljoenen betalingen van andere Landen .
  Ongelooflijk dat deze Geweldige President al bijna 4 jaar besmeurd wordt en steeds alles niet waar bleek te zijn of te bewijzen .
  Hij heeft gelijk dat die ook China economisch aanpakt op hun jatwerk en het niet uit betalen van degene die het uitgevonden hebben .

  Beantwoorden
 6. Dirk Kessels 9 oktober 2019

  @ Tom Lassing 9 oktober 2019
  Hoi Dirk,
  Nu is het mijn taak niet om jou helemaal voor te lichten over ………………………………….

  Beste Tom,

  OK het gaat over deze president. Ja ik denk dat men een procedure kan starten en hem ook eventueel kan afzetten. Alhoewel dat de bewijzen zwak zijn kan men hem in theorie afzetten. Maar hij is geen nieuw land binnen gevallen alhoewel hij de druk op Venezuela en op China geweldig opgevoerd heeft.
  Dan vraag ik me af waarom hij en waarom Nixon maar niet Bush Clinton of Obama die wel oorlogen begonnen zijn tegen andere landen. Het is duidelijk meten met twee maten en twee (zeg maar tien) gewichten.
  Dus opnieuw waarom Trump en Nixon? Omdat ze misschien de kandidaten waren die het groot kapitaal niet wel gevallig zijn? Een beetje zoals de twee Kennedy’s die er wel voor vermoord zijn?
  Maar dan heb ik nog een probleem. Als ik zie hoe de democraten hun kandidaten die naar voren geschoven worden vallen als vliegen door leugens en andere onkies gedrag dan begin ik me af te vragen of dit niet een niveau dieper zit en het grote kapitaal nu wel wil dat Trump2 eraan komt, met als duidelijk doel USA snel verzwakken. Waarom zou dat kunnen? Denk aan Huwei: Voor de ban van Huwei gebruikte 99,9% van de computers Amerikaans software, zeg maar Microosoft, Android (Google) en Mac (IOS). Die hebben (hadden) meer dan 98% van de markt. Door Trump zijn geklungel is het voor heel veel mensen en landen duidelijk dat het gevaarlijk is om van Amerikaanse software afhankelijk te zijn. Dus nu blijkt dat de Russen al een tijd een nieuw operating systeem (OS) ontwikkelen en nu ook de Chinezen vol voor een nieuwe OS gaan. Is dit met opzet gedaan?
  Dito met het swift systeem voor financiën. Zolang het voor iedereen bruikbaar was en maar zeldzaam sommige landen (en dan niet te samen) werden geweerd was de boycot van die landen effectief. Nu dat men teveel landen en personen op de zwarte lijst zet vormt zich een blok dat zonder Swift werkt en dit blok wint snel aan massa en is in mijn opinie al voorbij de kritische massa, we zijn op een pad van no return.
  Ook blijkt dat er een brain drain op gang is gekomen van USA naar andere landen, Chinezen zien meer heil in China, Israël neemt veel R&D over, Russen gaan terug. Chinezen en Russen begrijp ik want ze kunnen zomaar in hechtenis genomen worden in de USA, maar waarom Israël?
  Waarom lig ik daar wakker van? Hoe men het draait of keert wij in Europa zijn vazallen van de USA. Als USA pluimen verliest lijden wij ook.
  Het einde van een keizer rijk gaat altijd gepaard met oorlog want men zoekt een externe vijand en die is verantwoordelijk voor al het kwaad. Terwijl een keizerrijk altijd valt door een interne uitholling zoals we die nu zien in USA.

  Beantwoorden
  1. Tom Lassing 10 oktober 2019

   Dirk,
   Het binnenvallen van andere landen is geen persoonlijke misdaad van de president. Je blijft verschillende punten door elkaar halen en dat doe je waarschijnlijk omdat je een eerlijk en goed mens bent. Het veroorzaken van onmenselijk leed in Irak (Bush en Obama) is GEEN impeachment zaak.
   Het vingeren van een stagiaire (Clinton) is dat wel.
   Het laten inbreken in het hoofdkantoor van de Democraten (Nixon) is dat wel.
   Het jezelf verrijken en het verkrijgen van voordelen vanuit je functie is het ook wel. (Trump)
   Slecht beleid (Trump) is het overigens weer niet. Je kan dus als president blunders maken zoals het verraden van de Koerden, maar dat is geen voer voor impeachment.

   Je moet dus wel goed in de gaten houden dat je ‘gewoon bedrog of slecht presidentschap’ niet gaat mengen met zaken die een impeachment kunnen veroorzaken. Trump mag heel veel, maar bepaalde dingen mag hij niet. Juist Trump deed die paar dingen die hij niet mocht doen juist wel. Daar gaat hij nu de gevolgen van voelen en dat wordt tijd in mijn ogen.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *