LADEN

Typ om te zoeken

Trump gaat impeached worden

Bedrog en fraude

Trump gaat impeached worden

Het wil echter niet zeggen dat hij ook echt afgezet gaat worden. Immers, daar moet de Senaat zich na de impeachment door het Congres over uitspreken. Wat het Congres gaat besluiten, lijkt echter al wel vast te staan.
Het punt is, Trump is schuldig, daar is ondertussen geen twijfel meer over mogelijk. Wie hem heeft aangegeven en wat die persoon stemt doet er niet toe. Trump is schuldig en veel mensen rondom Trump hebben hun handen ook vuil gemaakt.
De Republikeinen kunnen huilen wat ze willen en wijzen naar alles waar Trump graag wil dat ze naar wijzen, maar het feit blijft staan, Trump is vreselijk schuldig en een impeachment is dus volkomen terecht.

Trump heeft Oekraïne en China gevraagd naar schadelijke gegevens over zijn belangrijkste tegenstander. Hij heeft het staatsapparaat en zijn functie er voor gebruikt en dat is één van de meest ernstige overtredingen die een Amerikaanse president persoonlijk kan maken.
Het is extreem illegaal en dat is niet voor niets zo.
Het is echt ongelofelijk dat ONDANKS die vaststaande schuld 60% van de Republikeinse kiezers het niet erg vinden. Ze vonden eind jaren tachtig dat Clinton moest hangen voor de sigaar die hij in het verkeerde gat had gestoken, maar nu vinden ze verkiezingsfraude en landverraad geen probleem. Ze negeren de feiten volkomen en ontkennen zelfs dat wat Trump zelf al heeft toegegeven en op TV liet zien.
We zien nu dat een meerderheid van de rechtse Amerikanen geen probleem hebben met de ergste misdaden die de grondleggers van hun staat al beschreven hebben. Ze zouden graag hun grondwet buiten werking stellen om Trump aan te kunnen houden. Ik snap werkelijk niet waarom je een criminele president aan de macht zou willen houden.
Ze hebben Trump gekozen omdat hij het moeras wel even zou droogleggen. Hij blijkt echter een enorme crimineel te zijn die vanaf dag één de wetten van het land met voeten treedt en nu is dat wel OK?
Aan welke kant van de geschiedenis wil je uiteindelijk staan?
Waarom klaag je over vermeende criminele activiteiten van Democraten terwijl je de bewezen criminele activiteiten van je eigen president geen enkel probleem vindt?
Hoe verknipt ben je dan?

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *