LADEN

Typ om te zoeken

Binaire opties, hoe denk ik daar over?

Beleggers Nieuws Opties

Binaire opties, hoe denk ik daar over?

Deze week kreeg ik een vraag hoe ik dacht over een bepaalde, mij verder onbekende, buitenlandse aanbieder van binaire opties.
Ik kende de aanbieder niet, en dus was ik aangewezen op onderzoek via Internet.

Er viel me direct één ding op. Er stonden giga veel verwijzingen in de zoekmachines, maar allemaal dezelfde teksten op een woord na en dezelfde links. Hier is duidelijk een computergestuurd programma bezig om letterlijk duizenden links naar dezelfde site te creëren.
Ze denken daarmee sneller gevonden te worden, maar wat vooral gebeurd, is dat negatieve reacties op de aanbieder vrijwel onmogelijk te vinden zijn. Die gaan namelijk verloren in duizenden vrijwel dezelfde verwijzingen naar dezelfde site. Alleen als een klager er een heel gerichte pagina van maakt die hoger scoort in de zoekmachine kan deze nog zichtbaar worden.
Heel slim dus van de aanbieder, maar wel een teken aan de wand als je dus zulke verwijzingen in deze hoeveelheden tegenkomt.
Over binaire opties kan ik kort zijn, ik vind het persoonlijk een walgelijk product. Als u wint, dan wint u 85% minus de kosten. Als u verliest, dan verliest u 100% plus de kosten. Je zou als snel zeggen dat het maar 15% scheelt, maar door de kosten is het veel meer.
Hoe vaak heeft u het juist als u een koersvoorspelling op de beurs doet?
Als dat aantoonbaar meer dan 66% is, dan is dit een product waarmee u structureel voorzichtig iets kan winnen. Is het minder, dan blijft u beter af van binaire opties.
Nu kunt u vooraf onderzoek doen naar uw scoringskans. U kan natuurlijk ook een paar duizend euro inzetten en er door schade en schande achter komen.
Ik denk dat er betere manieren zijn om een paar duizend euro armer te worden, maar ieders vrije keuze.
Op de sites van de binaire optie aanbieder uiteraard vooral veel voorbeelden van hoe u in enkele minuten tijd een berg geld kunt verdienen. Had u dat anders verwacht? Toch werkt die marketing. Binaire opties zijn ‘hot’. De enigen die er structureel aan verdienen zijn de service verleners/uitgevers van die opties. Voor hen is het een gouden product.
Hoeveel beleggers kent u die binnengelopen zijn met binaire opties? Waarschijnlijk kent u er net zo veel als ik… niet één.

Overigens is het aanbieden van Binaire opties in Nederland in principe verboden. Dit op basis van de Wet op de kansspelen. Ondanks dit verbod heeft de rechter bepaald dat de AFM een vergunning moet afgeven aan Optieclub BV. Die vergunning kan later volgens de voorzieningenrechter weer ingetrokken worden als een rechtszaak van Optieclub BV die nog loopt bij CBb voor deze club ongunstig verloopt.
Hoe dan ook zou ik gewoon afraden in die rommel te beleggen. Sorry, maar u kunt namelijk zeer waarschijnlijk niet goed genoeg voorspellen wat de beurs doet. En dan gaat het u gewoon geld kosten, zo simpel is het.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *