LADEN

Typ om te zoeken

Betalen met cash

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Betalen met cash

cash geld

Op dit moment worden we van alle kanten ontmoedigd om met cash te betalen. Het cash geld zou ziek maken. We moeten ons beschermen.
Nu, cash geld IS de bescherming.
Het is de bescherming tegen banken en overheden.
De banken gaan binnenkort ook kleinere spaarders straffen door een boete rente te vragen. Spaargeld kost dan geld. Voor grote spaarders geldt dat al.
Maar als we alleen nog maar giraal geld hebben, dan gaan banken daar nog veel meer geld voor vragen. Immers is er dan een monopolie ontstaan. Er is dan alleen nog maar geld dat via de banken loopt. Voor de banken een ideale situatie.
Niet alleen hebben ze 100% zeker klanten, maar ze weten ook alles over die klanten en die kennis is enorm veel geld waard.
Ook de overheid wil al die informatie hebben. Op het moment dat u als inwoner dwars ligt, omdat u het bijvoorbeeld over iets niet met het beleid van de overheid eens bent, dan kunnen ze u simpelweg de rekening afnemen en u kan helemaal niets meer.
Het wordt nu ook al gedaan, kijk maar naar Julian Assange en Edward Snowden. Twee mensen die volkomen gelijk hadden, maar hun gelijk hebben kwam de overheid niet uit.
Alles is ze afgenomen, waaronder hun bankrekeningen.
We moeten de banken en de overheid niet zo veel macht geven. Het is dus ook in uw belang dat cash geld veel gebruikt blijft worden. Boycot daarom winkels die geen cash meer accepteren. Breng uw klandizie elders heen!

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

1 Reactie

  1. Berry Knapen 30 september 2020

    Eens! Eens! Eens!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *