LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 30 sept 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 30 sept 2020

covid, maatregelen
  • Het presidentsdebat was een aanfluiting. Er zijn bepaalde regels om het een debat te maken. Als één van de deelnemers zich niet aan de regels houdt en de debatleider daar geen raad mee weet, dan ontspoort de bijeenkomst in een schreeuwpartij. Helaas was dat het geval. Een aanfluiting, het huidige Amerika waardig.
  • Geruchten gaan dat AirBnB met een IPO naar de beurs wil komen. Zo’n ‘gerucht’ de wereld in helpen is een heel goede manier gebleken om de interesse te peilen. Als nu de potentieel uitgevende banken overspoelt worden met vragen om mee te mogen doen, dan komt er die IPO. Wat is een IPO? Kijk hier voor mijn uitleg.
  • Volgens Elliott Wave International is er een interessante divergentie zichtbaar. Ze vragen u daar om er eens naar te kijken. Hun Engelstalige artikel heb ik hier geplaatst.
  • Het Britse Lagerhuis heeft de omstreden Brexit wet goedgekeurd. Hiermee willen ze de eerdere afspraken over de Brexit op het laatste moment torpederen. Deze nieuwe wet moet nog door het Hogerhuis. Deze nieuwe wet is onbespreekbaar voor de EU en gooit de deur naar een geordende Brexit volkomen dicht. Willens en wetens willen de Britten met ruzie de EU verlaten. Willens en wetens willen ze de zelf afgesloten vredesakkoorden in Ierland met voeten treden.
  • De Futures in de VS daalden flink na het ‘debat’ tussen Biden en Trump.
  • In Nederland wederom strengere Covid maatregelen. Het is overduidelijk waar de besmettingen door komen, maar men zoekt de oplossing vooral in andere hoeken. Er moet en zal een mondkapjeplicht gaan komen in de openbare ruimte. Dáár worden mensen dus niet besmet! Het is juist in besloten ruimtes waar het mis gaat. Zie bijvoorbeeld dat café waar men netjes afstand hield en TOCH allemaal besmet raakte. Hoe spijtig het ook is, maar wil je besmettingen voorkomen, dan moet je dáár ingrijpen. Buiten 1,5 meter afstand houden en mondkapjes dragen is waanzin. Ook de discussie over de dodelijkheid is een wanvertoning. Overduidelijk is dat de dodelijkheid enorm meevalt ten opzichte van waar men eerst vanuit ging. Het IS een dodelijkheid vergelijkbaar met de griep. Daarom zouden jonge mensen gewoon besmet moeten worden en een groepsimmuniteit moeten opbouwen. Dat is goed voor ze. Dat is goed voor iedereen. Ze moeten alleen als ze net besmet zijn even niet in contact komen met medische zwakkeren in de samenleving.
Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *