LADEN

Typ om te zoeken

Beleggen in vastgoed

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Beleggen in vastgoed

Ook hier geef ik mijn eigen voorbeeld.
Ik kocht na eerst wat vastgoed projecten in Engeland, en Florida, een portefeuille aan woningen bij elkaar. 31 woningen in Detroit die ik na aankoop liet renoveren en vervolgens verhuur.
Geen vetpot door met name de Corona crisis, maar wel een degelijke belegging. Ik maak daarbij gebruik van grofweg 50% vreemd vermogen.
Daar moet ik rente over betalen, maar het vreemde vermogen zorgt er ook voor dat ik veel meer rendement op eigen vermogen kan halen. Zonder dat vreemde vermogen had ik simpelweg heel veel minder woningen kunnen kopen. Het geleende geld was dus voor mij een soort hefboom om meer huizen te kunnen kopen. Daarbij begon ik met 90% vreemd vermogen, hetgeen nu al terug is gebracht tot 50% vreemd vermogen op de huizen.
De leningen lopen de komende maanden af en ik bied de geldverstrekkers een heel zeker en hoog rendement van 8%. Dat is in feite meer dan ik zelf in percentage op dit moment op mijn huizen verdien. Vastgoed is leuk, maar er zit een hoop sores aan vast. Er gaat bij 31 woningen bijna iedere dag wel ergens iets kapot etc.
Vraag je dus af op welke wijze je in vastgoed zou willen beleggen.
Dát je er in zou moeten beleggen, dat staat voor mij wel vast. De spreiding is namelijk in het verleden heel belangrijk gebleken.
Op 1 juni geef ik om 19:30 uur een bijeenkomst in Best over mijn project in Detroit. Hoe pakte ik dat op, hoe loopt het nu en waar wil ik heen. Mail even naar tom@lassing.nl als je daar bij wilt zijn. Die bijeenkomst is gratis.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *