LADEN

Typ om te zoeken

Meer dan 58.000 euro

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Meer dan 58.000 euro

Dat is hoeveel ik sinds gisteren in Neo Finance heb zitten.
Zonder herinvestering is er een rendement van 10,64%. Alle ontvangen rente en aflossing herinvesteer ik direct en door dat te doen ligt het rendement bruto rond de 11,38%.
Dat houdt in, dat dit vermogen van 58.000 euro, bij een rendement van 11%, volgend jaar al op 64.380 zal liggen. Dat is dan zonder dat ik extra geld naar de rekening over maak. Ik probeer iedere vrije euro die ik heb over te maken naar Neo Finance.
Voor mij is het mijn privé pensioenopbouw, want als zelfstandige heb ik daar in het verleden te weinig aandacht voor gehad.
Neo Finance is dan ook mijn privé belegging/pensioen initiatief.
Zakelijk heb ik mijn BV en die BV is mede actief in vastgoed. Dat vastgoed ligt echter ook een miljoen euro aan schulden onder. Dat terwijl alleen de huizen op dit moment al 2,2 miljoen dollar waard zijn. Daarnaast bezit de BV ook nog 50% van een appartementencomplex dat op 1,1 miljoen dollar gewaardeerd wordt.
Naast dit alles ben ik ook nog via FXFlat zakelijk aan het beleggen in vooral aandelen en heb ik via Goud999 en Holland gold ook nog eens fysiek goud en zilver in het zakelijke bezit.
Ik heb dus een mooie spreiding in de portefeuille. Dat kan ik iedereen wel aanraden.
Ik schrijf er over, maar ik pas het ook daadwerkelijk zelf toe.

Op 1 juni geef ik om 19:30 uur in Best een presentatie over mijn vastgoed project in Detroit. De bijeenkomst is gratis, maar je moet je wel even vooraf aanmelden. Als het bovenstaande je interesse heeft, dan zal die bijeenkomst ook wel eens heel interessant voor je kunnen zijn.
Mail me op tom@lassing.nl als je er bij wilt zijn. Alleen aanmelden als je ook echt komt!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *