LADEN

Typ om te zoeken

Aurora Royal Resorts (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Aurora Royal Resorts (Tom Lassing)

Ik heb al eerder over dit initiatief van Marcel Sanders geschreven.
Mijn eerste keer was in 2013. U vindt dat artikel hier.
Er stonden toen te ontwikkelen woningen in Portugal te koop die een koopprijs hadden van voor de huizencrisis die ook Portugal na 2008 trof. Ik kon me toen al niet indenken dat dit nog een serieuze opzet kon zijn, want zo stom zouden investeerders echt niet zijn.
Het bleek inderdaad allemaal gebakken lucht te zijn en beleggers verloren al hun geld.

Ook 7 juni 2016 schreef ik over Aurora.
Marcel Sanders leende daarnaast bij verschillende beleggers, die hij dan zijn ‘partners’ noemde, geld. Beloftes over het terugbetalen van leningen worden helaas door hem structureel niet nagekomen en resorts en eigendommen waarover geschreven werd en waarvoor hij dat geleende geld nodig zei te hebben, bleken niet te bestaan of niet in bezit van Aurora te zijn.

De huidige directeur van Aurora is Dusan Navratil.
Ondertussen is de nu blijkbaar in Oekraïne levende Marcel Sanders actief geworden met het promoten van Cemtec road. Cemtec is van Dusan Navratil een Tsjechische zakenman die nu al enkele jaren als directeur van Aurora te boek staat.
Is dit net zo’n gebakken lucht product als Aurora Resorts?

Ik vond een website met zijn naam gekoppeld aan Cemtec Road en Hitec Road maar ook een een Irish Pub & restaurant.
De namen voor het product zijn waarschijnlijk niet toevallig gekozen. Ze worden ook veel gebruikt door andere bedrijven. Hitec is bijvoorbeeld ook een congres, het is ook een fabrikant van high voltage omvormers, het is een schoenenmerk, het is een radiozender, etc. Er zijn wereldwijd tientallen bedrijven die de naam Hitec gebruiken.
Cemtec is in België een bedrijf dat gekleurde cementcoatings maakt, het is ook een bedrijf in Zweden en een mijnbedrijf in Oostenrijk
De Hitec/Cemtec die ik hier bedoel is een soort cement/beton voor wegenbouw. Ook hier is al een Amerikaans bedrijf met net zo’n product (qua naamgeving) actief… ook in Abu Dhabi is een bedrijf met beton actief. Dat heet dan Hitech.

Gezien de historie van Marcel Sanders kan ik eventuele klanten alleen maar oproepen enorm voorzichtig te zijn. Marcel Sanders leent van iedereen die hem maar geld wil lenen en hij heeft blijkbaar één stelregel waarlangs hij leeft. Eenmaal gekregen blijft gekregen en beloftes moeten dat ook vooral blijven.

Aanvulling 15 maart 2017:

Inmiddels heb ik begrepen dat de in Nederland gevestigde besloten vennootschap Hitec Road B.V. ook slachtoffer is van de handelspraktijken van Marcel Sanders en dat er geen enkele connectie meer bestaat tussen de door Hitec Road B.V. gevoerde onderneming en Marcel Sanders, noch met de door Hitec Road B.V. gekozen productnaam ‘Hitec Road’.”

 

 

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *