LADEN

Typ om te zoeken

Appartementen complex in de verhuur

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Appartementen complex in de verhuur

Enkele weken geleden is het appartementencomplex dat ik heb in Detroit in de verhuur gegaan. Dat liep nog niet zo lekker, omdat op Internet vooral de ‘vooraf’ foto’s nog zichtbaar waren. Bij sommige sites (zoals Zillow) kost het enige tijd voor veranderingen zichtbaar zijn. De vooraf foto’s zijn rampzalig, want het was een ruïne die ik gekocht heb. Er was brand geweest en alles van koper was uit het gebouw gesloopt.
Ik zal straks even een video maken met enkele vooraf foto’s en ook enkele ‘nu’ foto’s.
Het is namelijk heel mooi geworden.
Je moet echter wel weten, het zijn één slaapkamer appartementen. De huur is slechts 900 dollar per maand en dat is voor Amerikaanse begrippen heel laag.
Ik zit dus wel met mijn appartementen aan de onderkant van de markt. Het mooie is, het gebouw staat aan een weg die de goede en de slechte wijk scheidt. Het staat wel aan de verkeerde kant, maar je kijkt al wel uit over een mooi deel van Detroit.
Het eerste huurcontract is al getekend. We verwachten de komende weken de nodige aanvragen binnen te krijgen.
Helaas hebben we overigens afgelopen weekend bezoek gekregen van enkele jeugdige vandalen die de ramen op de begane grond hebben ingegooid. We hebben die ramen nu dus toch weer met hout moeten boarden. We hopen dat de verzekering snel de schade komt opnemen zodat we de nieuwe ramen er in kunnen zetten.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *