LADEN

Typ om te zoeken

Hoe kies je de juiste aandelen?

Advertenties

Hoe kies je de juiste aandelen?

Veel beleggers beschouwen als de juiste aandelen alleen aandelen die vanaf morgen in een rechte lijn omhoog gaan. Maar zo werkt het op de beurs helaas niet. Als eerste is het belangrijk dat we een lange termijn visie hebben en vervolgens dat we ons afvragen
1) is een aandeel goedkoop,
2) presteert het bedrijf goed, en
3) is de toekomstverwachting positief.
Als u in een aandeel belegt dat aan deze drie voorwaarden voldoet, dan hoeft u eigenlijk niet eens meer dagelijks naar de beurskoersen te kijken. Dit omdat u uw geld hebt geïnvesteerd in een bedrijf dat het heel goed doet, terwijl u daarvoor een lage prijs hebt betaalt. Wat de beurskoers van zo’n aandeel op dagelijkse basis doet is puur gebaseerd op sentiment. Het voordeel van het huidige negatieve sentiment is dat veel aandelen zeer goedkoop zijn geworden. Met www.topaandelen.com zoeken we iedere maand aandelen die aan bovengenoemde drie voorwaarden voldoen. En deze maand hebben we écht volop geprofiteerd van de lage koersen. We hebben spotgoedkope aandelen ontdekt van bedrijven die in groeimarkten actief zijn én zeer goed presteren. Aandelen die voor de langere termijn een koerspotentieel van 100% en zelfs veel meer.
U kunt daarvan meeprofiteren. Kijkt u op www.topaandelen.com, bestel het nieuwste "Super Rendement Rapport", of neem gewoon een abonnement. Want dan krijgt u iedere maand als eerste de beste een meest ondergewaardeerde aandelen van ons toegestuurd.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *