LADEN

Typ om te zoeken

7% rendement (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

7% rendement (Tom Lassing)

Haalt u uw neus op voor 7% rendement?
Voor u dat doet, moet u eerst eens nagaan hoeveel rendement u daadwerkelijk in 2017 behaald heeft. Was dat eigenlijk wel 7%, of ging het rendement omlaag door die ene verliespositie, die u gokte, maar die dan helaas niet tot wasdom kwam?
Te vaak hoor ik van beleggers dat ze zijn gaan gokken en dat het totaal rendement in feite negatief is geworden.
Om een mooi voorbeeld te geven…
Iedereen is vorig jaar gek gemaakt door de duizenden procenten winst in bitcoin en andere crypto’s.
Nét voor de top was de omzet het hoogst.
Dit houdt dus in dat een flink aantal beleggers bitcoin voor meer dan 15.000 euro per stuk kocht, terwijl de koers nu ruim daaronder noteert.
Helaas pindakaas. Dat wordt ‘hopen’ op een herstel, waarna er op de aankoopkoers snel verkocht gaat worden. Dat is dan ook een belangrijke reden waarom ik denk dat bitcoin de 20.000 niet meer gaat halen. Immers welke sukkel trapt daar een tweede keer in?
Waarom niet beleggen met veel meer zekerheid?
Beleggen is geen kwestie van zoveel mogelijk risico nemen. Het zou zo moeten zijn dat je risico en rendement tegen elkaar afweegt.
7% maar met de nodige zekerheidstellingen is heel was beter dan 100% potentie, maar daarbij ook een extreem hoog risico.
Wilt u ooit rijk worden, dan maakt u meer kans met die 7%.
Daarom ook mijn uitnodiging aan u om eens naar Douwe Westervaarder te komen luisteren. Hij komt 19 maart enkele projecten presenteren waarbij de investeerder 7% rendement in het vooruitzicht wordt gesteld.
Een opzet onder toezicht van de AFM. Dat op zich zegt niets over het risico, maar er is wel een ander voordeel.
Hij mag daarom beleggingen aanbieden vanaf een bedrag van 10.000 euro, daar waar zonder de AFM het minimum bedrag voor dit soort beleggingen een bedrag van 100.000 euro is.
Geef u hier op voor deze bijeenkomst

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *