LADEN

Typ om te zoeken

7% rendement per jaar (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

7% rendement per jaar (Tom Lassing)

vastgoed, rendement

Het lijkt voor veel beleggers niet veel… tot ze kijken wat ze daadwerkelijk de laatste jaren aan totaal rendement hebben behaald. Met 7% rendement verdubbeld uw vermogen iedere 10 jaar!
Het is dus helemaal zo gek nog niet. Zeker als je in staat bent om het gemaakte rendement ook weer opnieuw in te zetten. Het rendement op rendement effect is dan maximaal.
Ik bied investeerders die mijn vastgoed project in Detroit willen financieren een prachtige 7% rendement die ik ieder kwartaal uitkeer. Met het geld koop ik woningen in Detroit en die woningen ga ik verhuren.

vastgoed, rendement
De intentie is dus dat er maandelijks huurpenningen binnenkomen. Met die opbrengst kan ik de 7% uitkeren. Ik loop echter risico’s.
Zo kunnen er reparaties nodig zijn, maar ook kan een huis leeg komen te staan. Ik ontvang dan geen huur, maar moet wel de 7% blijven betalen.
Andersom zijn er ook risico’s voor de financierder. Risico’s die ik heel bewust zo laag mogelijk probeer te houden. U krijgt, en dat is ongehoord in de sector, via het crowdfunding bedrijf het recht van eerste hypotheek.
We werken namelijk zonder banken.
Waarom?
Nu, zoals u weet heb ik een grondige hekel aan de banken. Dat allereerst. Daarnaast maken banken het allemaal heel moeilijk en komen ze in de problemen als bank, dan is er een kans dat ik als lener ook een probleem heb.
Het komt er op neer, ik wil niet met banken werken.
Lukt het me niet genoeg investeerders te vinden, dan is het jammer voor me, dan groei ik minder snel. Zelf ga ik 20% neerleggen.
Dat is niet voor niets. Mijn doel is uiteindelijk tot 50 woningen te komen en daarna af te gaan bouwen tot ik tussen de 10 en 20 woningen volledig in mijn bezit heb.
Kijkt u hier voor gegevens over het project.

Tags

2 Reacties

 1. G.Geuze 7 december 2018

  Goedemorgen Tom,

  Je kunt toch pas mee participeren vanaf 10.000 euro?.
  Mag ik ook vanuit mijn pensioen BV investeren?. Wordt het bedrag ingezet voor specifiek 1 woning of wordt het risico over het
  gehele vastgoed project verdeeld? Omdat het met crowdfunding dikwijls wel om een huis of appertement gaat.
  Met vriendelijke groet Gabbe

  Beantwoorden
 2. j j de bruijn 7 december 2018

  misschien ben ik blind
  tenminste weinig zicht
  maar waar kan ik inschrijven voor jouw 7 % s project

  Beantwoorden

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *