LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 7 dec 2018

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 7 dec 2018

huizenmarkt, kopen

Martinus Persoon, (middellijk) bestuurder van United Wealth Exclusive B.V. (United Wealth Exclusive) en Congenials B.V. heeft niet aan informatie verzoeken van de AFM voldaan en heeft nu een last onder dwangsom opgelegd gekregen. Het is een middel waarmee de AFM personen en bedrijven dwingt om hun gegevens over te dragen.
– Ook Brucon Krommenie heeft van de AFM een last onder dwangsom opgelegd gekregen.
– Intraday verloor de Dow gisteren 780 punten. Net voor dat moment kocht Mooie Beursdag midden in de dip drie aandelen. Twee daarvan staan er nu op winst, het derde aandeel herstelde niet meer en daalde alsnog een stukje door.
– Een rechter in Brazilië heeft een stokje gestoken voor het plan van Boeking en Embraer om samen te gaan werken. Dit plan was het alternatief op het eerder gepubliceerde plan om Embraer helemaal over te nemen.
– De AEX is gisteren voor het eerst in twee jaar onder de 500 punten gesloten.
– De witwaszaak van Danske Bank blijkt toch een groter dan verwacht aandeel van Deutsche Bank te kennen. Wederom Deutsche die er dus weer tussen zit… Het ging vooral om crimineel Russisch geld dat weggesluisd werd.- In Florida lijkt nu één van de huizen waarin ik participeer eindelijk verkocht te zijn. Twee keer eerder werd een koper gevonden, maar die bleek uiteindelijk niet aan geld te kunnen komen. Het is nog niet helemaal rond, maar we hebben goede hoop. Het netto rendement komt uit op ruim 8% op jaarbasis.
– Ik ben nu in onderhandeling over twee huizen in Detroit. Mogelijk dat de figuurlijke handdruk vanmiddag al gegeven kan worden. Het is daarna nog een administratief proces van een week of vier.

huizenmarkt, kopen
– ING Bank heeft jarenlang kunnen witwassen, maar DNB is niet van plan om de topbestuurders daarop aan te spreken. Ons kent ons is blijkbaar iets te veel van toepassing. Volgens DNBheeft niemand in de top verwijtbaar beleid gevoerd. Ondertussen kregen ze een forse beloning voor de verantwoordelijkheid van het beleid en die veantwoordelijkheid is blijkbaar risicoloos als je banktopman bent.
Bitcoin is gisteren weer flink in waarde gedaald. Intraday was er 10% verlies. Uiteindelijk staat er nu 5% verlies op het bord.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *