LADEN

Typ om te zoeken

280 euro rente

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

280 euro rente

rendement

Mijn oudste dochter had door omstandigheden even geen bestemming voor 20.000 euro. Dat geld stond dus op de spaarrekening niets te doen en ook zeker niets op te leveren. De bank geeft namelijk geen rentevergoeding meer over dat geld.


Ik gaf haar aan dat ik met een project in Detroit actief was en dat ik haar via de officiële weg wél een leuk rendement op dat geld kon geven.
Ze deed daarom mee in de eerste ronde van mijn Detroit project en ze kreeg dus gisteren de eerste 280 euro rente binnen op dat geld. (Renteperiode ging in de loop van het eerste kwartaal in)
Geld dat ze nu apart op een rekening gaat zetten, want daar wil ze mee op vakantie. Vakantie dus gefinancierd vanuit spaargeld.
De vraag die ik aan u heb… Hoeveel geld staat er bij u niets te doen op bankspaarrekeningen?
Ik ben er helder over. Ik heb geld nodig om in Detroit huizen te kunnen kopen. Ik geef een mooie rente over dat beschikbaar gestelde geld.
Er is een risico, maar ik heb het risico vooral op mijn bordje gelegd.
Daar zal Douwe Westervaarder u alles over kunnen uitleggen. U geeft het geld namelijk niet rechtstreeks aan mij, maar u geeft het aan hem, een door de AFM gereguleerde crowdfunder.
Ik krijg het dan via hem, en de crowdfunding organisatie van Douwe zorgt er voor dat het allemaal netjes en volgens de regels geregeld wordt.
Kijkt u hier voor verdere informatie
Misschien financiert u er over enige tijd ook wel uw vakanties mee.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *