LADEN

Typ om te zoeken

Werkloosheid USA vergelijkbaar met jaren dertig

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Werkloosheid USA vergelijkbaar met jaren dertig

zilver rekening

Op dit moment zijn er in de VS 22 miljoen banen verloren gegaan. Het werkelijke aantal ligt waarschijnlijk veel hoger omdat vooral in de lage lonen banen veel mensen part time werkten en wie dat deed, krijgt nu geen uitkering en wordt dan ook niet meegeteld.
In een echte economie zou de crisis compleet zijn. Nu niet, want de VS verzint geld en tot op heden heeft niemand daar problemen mee. De dollar wordt zelfs ten opzichte van andere valuta meer waard!
Zolang die gekte aanhoudt kan de VS haar broek ophouden. Toch neemt de armoede enorm toe in de VS.
Ondertussen is economen wel duidelijk dat de keizer vreselijk naakt is, maar degene die dat roept wordt genegeerd door alle anderen die dat wel zouden moeten weten, maar zichzelf voor de gek houden en zichzelf en anderen voorhouden dat de keizer prachtige kleren aan heeft.
Hoe lang kan je deze poppenkast volhouden?
Hoeveel risico wilt u er mee nemen?
Als de poppenkast uitkomt, dan zijn valuta als dollar en euro niets meer waard. Men zal dan gaan kijken naar andere eenheden die waarde vertegenwoordigen. Ik denk niet dat de goudstandaard ooit terugkomt, maar goud is WEL zo’n eenheid die wereldwijd erkend wordt als waardevast.
Zilver in iets mindere mate ook.
Mijn voorkeur gaat uit naar zilver omdat in de wereldgeschiedenis de verhouding in prijs tussen goud en zilver nog niet eerder zo ongunstig voor zilver was. Ik ga er vanuit dat dit ooit rechtgetrokken gaat worden. Daarom heb ik twee eenheden zilver op één eenheid goud qua euro waarde.
Ik hou mijn goud en zilverrekening hier aan.
Ik raad u aan hetzelfde te doen en minstens een deel van uw spaargeld om te zetten in goud en zilver!

Tags
Vorig artikel
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *