LADEN

Typ om te zoeken

Marktbeeld 20 april 2020

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Marktbeeld 20 april 2020

woning florida
  • De verkopen van nieuwe auto’s zijn in maart 2020 in de gehele EU gehalveerd ten opzichte van een jaar geleden. In Italië daalde het 85% in Nederland 23%.
  • De laatste woning in Florida waar ik mede actief in was staat nu te koop.
    Vooralsnog is het idee om er nu even te stoppen en de aandacht puur op Michigan te richten.
  • De waarde van alle wereldwijde derivaten wordt geschat op 600 biljoen dollar.
  • De Horeca heeft gesprekken met de vakbonden gestaakt. Alle kosten van de Corona crisis liggen nu bij de werkgevers. De werknemers hebben geen offers hoeven brengen. (Missen wel hun fooien, maar hoeven daar nu ook niet voor te werken). De werkgevers in de Horeca wilden ook offers van werknemers. De vakbonden zijn daartoe niet bereid. Als de maatregelen nog langer duren gaan horeca zaken dicht en banen verloren. Dat proces zal volgens de werkgevers versnellen als niet ook van de werknemers offers gevraagd worden.
  • Consternatie bij DAF. In de fabriek in Eindhoven werd bij de poort met infra rood gecontroleerd wat of ieders temperatuur was. Een maatregel die in Zuid Korea en Taiwan zeer succesvol is gebleken. Hier in Nederland VERBODEN! Het moet namelijk een arts zijn die het doet! Waanzin is het het. Daar ga je toch geen arts voor inzetten om een temperatuur af te lezen? Dat kan een kind van 4 nog foutloos doen. Soms denk ik wel eens dat we Corona gewoon keihard verdienen. We zijn zo doorgeschoten in regels dat we bereid zijn te sterven voor de toepassing van achterlijke regeltjes. Stuur iedereen die een afwijkende temperatuur heeft alsnog naar de arts en probleem opgelost denk ik dan, maar zo werkt dat niet in Nederland.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *