LADEN

Typ om te zoeken

Wat te doen met vakantiegeld (2)

Beleggers Nieuws Besparen Laatste Nieuws

Wat te doen met vakantiegeld (2)

Ik kreeg de laatste dagen meerdere mailtjes met de vraag wat te doen met ongeveer 1000 euro die nu beschikbaar is gekomen.
Helaas blijkt in bijna alle gevallen dat de verwachtingen VEEL te hoog liggen. Potentiële beleggers verwachten een verdubbeling van hun investering in korte tijd.
Ik kan u garanderen, dat lukt u niet, sterker nog… Als u het gaat proberen is de kans groot dat u die 1000 euro nog voor september van dit jaar weer kwijt bent.
GA NIET GOKKEN!
Ik zou het willen schreeuwen, want tienduizenden nieuwe beleggers gaan de komende maanden hun vakantiegeld verspelen.
Ik vind dat zo zonde en sneu.
Wat dan wel te doen?

 • Ik schrijf al sinds oktober 2019 over deze kans. Een initiatief vanuit EU lidstaat Litouwen. Het geheel staat met een vergunning onder toezicht van de ECB en de Nationale bank van Litouwen.
  Ik ben er razend enthousiast over en investeer zelf ook. De opzet kent een lage drempel en je hoeft er geen zware studie voor te doen. Sterker nog, je kan volstaan met goed lezen en video kijken, want ik leg alle lastige dingen goed uit op deze site.
  Het voordeel is, hier kan je eigenlijk geen geld verliezen.
  Warren Buffett, ’s wereld beste en bekendste belegger zeg dat “niet verliezen” regel 1 van beleggen is.
  Ik ben het daar mee eens. Daar moet je echt naar streven. Het lukt niet altijd, maar als het dan niet lukt, dan moet je je verlies beperkt houden. Daar biedt deze opzet alle mogelijkheid toe.
  Je investering zou echter niet tot de 1000 euro beperkt moeten blijven, maar net als ik zou je iedere losse euro er kunnen inzetten.
  Ik krijg nu, na ruim een half jaar, iedere maand zo’n 180 euro aan rente binnen. (13.000 euro ingezet) Dat is dus niets anders dan een extra inkomen… Ook ik begon met een paar honderd euro. Ik zag echter al snel de potentie en daarom blijf ik flink investeren.
Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *