LADEN

Typ om te zoeken

Wat is Red Bull nu eigenlijk

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Wat is Red Bull nu eigenlijk

We kennen Red Bull allemaal van de energie drankjes. Je zou dus kunnen denken dat het een energie dranken onderneming is. Dat zou in mijn ogen een compleet verkeerde weergave van het bedrijf zijn.
In mijn ogen is het namelijk een sportbedrijf dat vervolgens drijvende op het succes van hun sporters ook sportdrankjes verkoopt.
Het is in feite een enorme marketingmachine om de sport heen.
Red Bull zou naar mijn idee nog veel meer zaken kunnen gaan maken en verkopen. Hun sporters zijn zo populair dat de fans zonder veel twijfel ook Red Bull horloges, smartphones en koptelefoons zouden kopen. Het zou dus ook een IT bedrijf kunnen worden.
Ik vraag me dan ook af hoe lang het gaat uren voor ze dat gaan doen.
Uiteraard zouden ook t-shirts, jassen, petjes standaard in het pakket van Red Bull moeten zitten. Daarmee kan het dus ook een kledingfabrikant worden.
Zolang ze maar succesvol zijn in de vele sporten, zullen ze fans hebben die Red Bull spullen gaan kopen.
Daarbij zijn er andere ondernemingen die ook graag bij Red Bull willen adverteren. Wie wil er immers niet aan een succesvolle sporter of team gelinkt zijn? Red Bull zou dus ook een advertentiebureau en bemiddelaar kunnen worden. De mogelijkheden zijn enorm voor Red Bull. Nu nog een visionair aan het roer zetten die het bedrijf 10x groter weet te maken. Ik denk dat het kan.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *