LADEN

Typ om te zoeken

Wanneer in goud en zilver aandelen stappen? (Tom Lassing)

Beleggers Nieuws Goud Laatste Nieuws

Wanneer in goud en zilver aandelen stappen? (Tom Lassing)

Steeds na een flinke stijging van de goudprijs krijg ik die vraag voorgelegd.
Beleggers realiseren zich dan te laat dat ze wederom een mooie kans hebben laten lopen. Wat dan te doen, alsnog instappen?
Mijn advies is om dat niet te doen.
Echter kunt u al wel uw instap voorbereiden. De beurs en zeker goud en zilveraandelen gaan niet in één ruk omhoog. We zien steeds sprongen en dan een terugval. En in iedere terugval komen er mensen uit hoeken en gaten om te zeggen dat het allemaal maar niets is en het is vanaf nu over…
En vervolgens weer een ruk omhoog en als de mooiste stijging geweest is komen de spijtoptanten die alsnog mee willen doen.
Niet doen!
Wacht tot die correctie en laat je dan niet gek maken door de goudbashers.
Natuurlijk kan het allemaal nog verder omlaag en soms zien we dat ook. Gebruik echter discipline en realiseer u dat u niet alles kunt winnen.
In een mooie correctie neemt u posities in en u bepaalt uw stoploss positie tot net onder de vorige bodem.
Dat is alles.
Hoe simpel kan beleggen zijn?
Jack Hoogland geeft nu extra zilver en goud tips aan zijn abonnees. Ook in zijn ogen hebben we hier te maken met een meerjarige hausse.
Ik heb zelf recent het goudrapport en zilverrapport opnieuw uitgegeven. U treft er de te volgen posities in. U hoeft slechts het lef te hebben om bij een correctie zoals die van gisteren een moment te kiezen om in te stappen.

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *