LADEN

Typ om te zoeken

Waarom is er geen weerwoord meer mogelijk?

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Waarom is er geen weerwoord meer mogelijk?

vrijheid, democratie, spreekrecht

Wat mij enorm verbaasd, is het feit dat we in een twee weken tijd als volk schaapachtig volgzaam geworden zijn. Alles wat de grote wizzard Rutte zegt, wordt voor zoete koek aangenomen.
Ik kan daar niet mee leven.
Eén maatregel die in Azië keihard werd aangepakt doen we hier niet en ik denk dat we er DIRECT mee moeten beginnen. In Azië werd je bij binnenkomst bij een gebouw of winkel getemperatuurd. Wie koorts had, werd direct apart genomen en kreeg op zijn best thuis isolatie opgelegd.
Had je geen verhoging, dan kon je door. Maakte niet uit waarom je die verhoging had. Als je hem had, ging je in isolement.
Een keiharde selectie waardoor de kans op besmettingen enorm veel kleiner werd. Die temperatuurmeting kan gewoon met een infrarood temperatuur metertje. Ik heb er ook zo één in huis liggen. Ideaal om koudelekken in huis te ontdekken. Voor zeven euro niet echt een diepte investering.
Die controle doen we hier niet, want de grote wizzard Rutte heeft zich er niet over uitgesproken.
Zulke maatregelen praten we hier niet over, want ze zijn niet in beeld. Men heeft een tunnelvisie en koestert de tunnelvisie. Alleen de wizzards hebben gelijk. Ieder ander die commentaar heeft, is een dwarsligger en zouden ze liefst de mond snoeren. Iedereen in de houding en dezelfde kant opkijken! Waag het niet af te wijken of om commentaar te hebben. Dan ben je ongewenst.
Het wordt tijd dat we de democratie weer in ere herstellen!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *