LADEN

Typ om te zoeken

Waarom doen ze dat? (Tom Lassing)

Bedrog en fraude Beleggers Nieuws

Waarom doen ze dat? (Tom Lassing)

Een service die gouden bergen in het vooruitzicht stelt als je maar men hen gaat traden op een wisselkoers tussen twee valuta. Tientallen procenten per maand winst…
De nodige lezers zijn de laatste tijd weer gebeld, waaronder ik zelf.

Vraag u eens serieus af. Als ze letterlijk tientallen procenten winst zouden maken per maand. Waarom zou je dan als trader geld van anderen willen beleggen?
Met 1000 euro startgeld ben je met zulke enorme rendementen over twee jaar binnen!
Maar neen, ze bellen u op. U krijgt de kans om mee te doen en het kost u slechts een deel van de winst…
Nu, wat een prachtige aanbieding, maar helaas ik moet haar naast me neer leggen, want het is echt 100% zeker een bedrog opzet.
Als ze werkelijk zo goed zijn, dan zou het waanzin van ze zijn om te beleggen met geld van anderen.
Maar…
Ben ik dan nooit voor adviezen van anderen?
Neen, ik ben regelmatig juist vóór het afnemen van adviezen van anderen. Maar die anderen zijn bezig met een heel andere opzet.
Stel dat u wilt beleggen in aandelen of opties, dan kost het veel tijd om kennis op te doen, maar ook om de markt te blijven volgen. Je kiest dan zo’n service om jezelf tijd te besparen. De rendementen zijn niet belachelijk hoog, maar zijn reëel. Er wordt geen belachelijk rendement voorgehouden, maar u heeft ondersteuning en tijdwinst met het zoeken naar de meest interessante posities.
Een heel ander uitgangspunt dan iemand die u niet kent en die u ongevraagd belt met de mededeling dat ze u schatrijk willen maken met tientallen procenten per maand aan rendement. Als iemand daar mee aankomt, dan weet je gewoon dat het een oplichter is. En als u dat nog niet wist, dan heb ik het u bij deze verteld. Het is een oplichter, basta.

Hier een link naar het gratis op te vragen fraude e-boek. Wapen u tegen de fraudeurs, want ze zijn ontzettend goed in telefonische verkoop!

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *