LADEN

Typ om te zoeken

Waar gaat bitcoin nu heen?

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Waar gaat bitcoin nu heen?

Gisteren las ik op Finance Yahoo eerst een artikel dat bitcoin wel eens kan doorschieten naar de $100.000 dollar per stuk. Daarna kwam er een artikel dat het wel eens 350.000 dollar per stuk kan gaan worden.
Waarom ook niet?
Zo lang er mensen zijn die ze willen hebben zal de waarde toenemen.
De discussie of het écht wat is zal pas ten einde zijn als het niets meer is.
Het zoals de NFT een ding was waarbij de gekte enorm toesloeg. Het hebben van een niet exclusief recht op een digitale afbeelding zou je rijk maken. Hoeveel tienduizenden sukkels trapten er in?
Ik heb al vaker aangegeven dat wat mij betreft de crypto’s er alleen maar zijn om de sector te financieren. Die sector zou dan een echte killer applicatie moeten gaan maken. Bijvoorbeeld zoiets als een echt zekere en niet te kraken online identiteit. Bewijzen wie je bent zonder al je gegeven prijs te hoeven geven.
Dat zou heel wat fraudes onmogelijk maken. Het is maar een idee.
Die muntjes… handig, maar nu ze zelf waarde krijgen, onbruikbaar als munt.
Meedoen met bitcoin? Ja hoor, prima. Als je maar weet dat het feest een keer over is. In mijn ogen kan dit wel eens de laatste keer worden dat er een belachelijke koers geraakt gaat worden. Iedereen en zijn schoonmoeder gaan er deze ronde in. Daarna zijn de sukkeltjes op en is het feest langzaam over aan het gaan. Over twintig jaar is er nog altijd een bitcoin, maar ik verwacht niet dat deze dan nog echt veel waard zal zijn.
Je mag er uiteraard anders over denken.
Overigens doe ik zelf wel mee met de speculatie. Handel is handel…

Tags
Volgend artikel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *