LADEN

Typ om te zoeken

Vrije energie

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Vrije energie

tesla, uitvinder, vrije energie

Nicola Tesla wist ooit de wereld te verbazen met zijn auto die naar verluidt geen verbrandingsmotor had. De auto zou op ‘vrije energie’ gelopen hebben. Helaas is de auto verdwenen toen Tesla door de rijkste Amerikaanse industriëlen en de Amerikaanse overheid aangepakt werd.
De mensheid heeft veel te danken aan Tesla. Het zijn vooral zijn uitvindingen geweest die de huidige welvaart mogelijk maakten.

tesla, uitvinder, vrije energie
Wat hem echter niet gelukt is, is die vrije energie zo ontwikkelen, dat we er niet meer omheen konden.
De grootste industriëlen wilden het niet, want dan zouden hun investeringen in bijvoorbeeld de olie industrie verloren gaan.
De belofte van die gratis energie is er echter nog altijd en heel wat uitvinders zijn er nog altijd mee bezig. Het is echter al sinds de jaren zeventig vooral een kwestie van investeerders een worst voorhouden en ze geld afhandig maken en daarna niets leveren.
In Nederland is de Stichting FreeEnergy4All actief om uitvinders te steunen en ook te kijken of ze uitvindingen hier in Nederland dan mogen vermarkten.
ze hebben gelukkig een engelengeduld, want ondanks al hun pogingen zijn ze er in al die jaren niet in geslaagd ook maar één succesvol product te strikken.
Keer op keer laten de uitvinders het weer afweten. De mensen achter de stichting hebben steeds heel veel vertrouwen in de uitvinders en sneu genoeg moeten ze steeds constateren dat ze weer beetgenomen zijn.
Eindelijk hebben ze nu ingezien dat Daniël Youssefi uit Georgië met zijn 3kW Magmov een oplichter is. Dat heeft toch weer wat mensen een bom duiten gekost.
Hun Spaanse uitvinder overleed en het bedrijf is daarna opgeheven.
Hun Duitse contact heeft geen interesse meer in het verder ontwikkelen van de machine die ze zeiden te hebben. Daar kan je zo ook je gedachten al bij hebben. Een Braziliaans project is van de aardbodem verdwenen…
De Canadese aanbieder die in 2014 zou gaan uitleveren werd naar eigen zeggen overweldigd door alle aanvragen… Ze hebben daarop helemaal niets geleverd.
Helaas blijken vrijwel alle vrije energie projecten daarmee BS te zijn.
Ze zijn nu weer heel hoopvol over een Zuid Koreaanse machine die per jaar 87600kWh moet kunnen opwekken. Om distributeur te kunnen worden voor de Benelux is veel geld nodig. Als u daar interesse in heeft, neem dan eens contact op met Dick Korf. (Zoek even via Google: Vrije energie Dick Korf / Stichting FreeEnergy4All)

Tags
Vorig artikel

2 Reacties

 1. Jacques de Graaf 11 november 2018

  Met mijn bescheiden kennis van de thermodynamica zeg ik : Niet mogelijk.
  Maar uitvinders zien een en amder als een uitdaging en blijven het ‘perpetuum mobile’ najagen.

  Beantwoorden
  1. J. Onno Dekker 11 november 2020

   Als iedereen energie uit het niets haalt wordt het verschrikkelijk warm op aarde.
   De enige vrije energie koelt enerzijds en verwarmt anderzijds. De mores bij de ‘uitvinders’
   is gewoon mensen in de kou zetten en vertrekken naar zonnige oorden.
   Die Korf lijkt mij een onbenul.

   ing. J. Onno Dekker

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *