LADEN

Typ om te zoeken

Video kanaal Beursbox.nl

Beleggers Nieuws Laatste Nieuws

Video kanaal Beursbox.nl

Zoals u waarschijnlijk wel weet, ben ik een twee jaar geleden met ook een YouTube video kanaal begonnen. Ik wist nog weinig over editen en had ook geen geschikte apparatuur.
Ik ben gewoon begonnen met wat ik had.
Als je dan terugkijkt, dan zie je hoe veel beter het gaandeweg is geworden.
Ik deed een cursus video editing en ik kocht de nodige apparatuur. Ik heb nu zelfs een hele studio in mijn kantoor ingericht.
Ik vind de investering het waard, maar niet omdat deze zoveel geld oplevert. Als ik het voor het geld zou doen, dan zou ik namelijk al lang geleden al gestopt zijn.
Ik heb nu 2.666 abonnees op het kanaal. Toch worden de video’s per stuk maar door een paar honderd personen bekeken. Ik ben en blijf dus wel een niche kanaal en zal zeker geen golven in de markt veroorzaken.
Dat kan anders, maar dan moet ik er veel reclamegeld voor uitgeven. Ik voel daar niet zo veel voor.
Rondom de geplaatste video’s zet YouTube de nodige reclames. Ik weet, dat is niet leuk, maar ze doen het toch, of ik het nu leuk vind of niet. Het levert mij nu gemiddeld 125 euro per maand op. De investering van enkele duizenden euro’s in apparatuur wordt dus stukje bij beetje terugverdiend.
Ondertussen heb ik al wel meer dan 750 video’s gemaakt! In totaal is daar al meer dan 25.000 uur naar gekeken. Dit vanuit 289.918 weergaven!
In totaal heb ik nu, puur financieel gezien, de helft van de investering in geld terug verdiend. Iedere video kost me gemiddeld een uur, dus reken maar uit hoeveel uur ik al minstens aan video’s maken bezig ben geweest. Die werktijd hebben we het maar niet over, want dan is het uurloon aan inkomsten uit te rekenen in centen per uur.
Heeft u al een abonnement op het videokanaal?
Kijk hier naar wat ik zoal geplaatst heb

Tags

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichten velden zijn gemarkeerd met *